Puiset liikelahjat – Laadukas lahja

Puiset liikelahjat ovat olleet nouseva trendi jo vuosia, kun yritysten vastuullisuus muodostuu jatkuvasti tärkeämmäksi. Puusta valmistetut liikelahjat ovat hyvä valinta, jos etsit ekologista liikelahjaa. Puusta valmistetuilla liikelahjoilla viestität yrityksesi vastuullisuudesta.

Puusta tehty liikelahja on iätön, mutta trendikäs materiaali, sillä se kuvastaa vastuullisuutta ja ekologisuutta. Puiset liikelahjat ovatkin olleet nouseva trendi jo vuosia ja niiden valikoima on meidänkin kaupassamme hyvä ja kattava. Mikäli haluat antaa kuvan yrityksestäsi vastuullisena ja välittävänä toimijana, valitse puinen liikelahja, brändää se yrityksesi brändin mukaiseksi ja anna se asiakkaillesi tai muulle kohderyhmällesi!

Puutuote toimii myös mainoslahjana

Puusta valmistetaan monenlaisia liike- ja mainoslahjoja. Puinen liikelahja on mitä parhain valinta niin henkilökunta- kuin yhtestyökumppanilahjaksi. Jos etsit määrätynlaista puusta valmistettua liikelahjaa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme mielellämme tuotteen valinnassa. Voit myös katsoa muut liikelahjat täältä.

Kyllä saa! Kaikkiin puusta valmistettuihin mainoslahjoihin voit merkata haluamasi logon tai kuvan.

Kyllä on! Puu on erittäin ekologinen valinta.