Kylmälaukut yrityksen painatuksella

Näppärät ja monikäyttöiset kylmälaukut kulkevat helposti mukana arjessa, harrastuksissa, retkillä ja piknikeillä. Kylmälaukussa eväät on helppo kuljettaa kylminä perille työpaikalle, treeneihin ja vaikkapa kisamatkoille. Myös pakasteet säilyvät kaupasta kotiin paremmin, kun ne pakkaa kylmälaukkuun. Yrityksesi logolla tai painatuksella varusteltu kylmälaukku kulkee siis kätevästi mukana niin työpaikalle kuin vapaa-ajan rientoihin.

Kankainen kylmälaukku painatuksella sopii retkella

Kankaiset kylmälaukut pehmeästä materiaalista löydät laajasta valikoimastamme useissa eri väreissä ja malleissa. Yhdelle pullolle suunnitellut, pieneen tilaan taittuvat pussit sekä reppumalliset kylmälaukut ovat käteviä arjessa, kun taas perinteiset laatikkomaiset kylmälaukut sopivat suuren tilansa ansiosta hetkiin, joissa pakattavaa on hieman enemmän. Tällaiset piknikeille ja retkille sopivat kylmälaukut sopivat ihaniksi liikelahjoiksi tärkeimmille asiakkaille tai yhteistyökumppaneille, kun taas arkisemmat kylmälaukut voivat ilahduttaa työntekijöiden kiireistä arkea.

Näytä lisää

Logolla varustettu kylmälaukku yrityslahjaksi

Kylmälaukku omalla logolla on käytännöllinen liikelahja niin työntekijöille, asiakkaille kuin muille sidosryhmille. Näin brändisi saa hieman ylimääräistä näkyvyyttä tyylikkäällä ja monikäyttöisellä tavalla. Tutustu koko valikoimaamme ja katso kaikki upeat kylmälaukkumallit!

Yksilöi kylmälaukku painatuksella

Kun tarpeesi on kylmälaukku logolla, muista että saat kaikki tuotteet merkattuna. Saat kylmälaukkuihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Kylmälaukku omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin yrityslahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas kylmälaukku logolla luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Piknik-käyttöön, retkelle tai matkalle tarkoitetut kevyet kankaiset kylmälaukut ovat varsin hyviä pitämään ruuat ja juomat kylminä. Ne eivät kuitenkaan vedä vertoja esimerkiksi styroksista tai polyuretaanista valmistetuille kylmälaukuille. Parhaimmillaan kankaiset kylmälaukut ovat silloin, kun valmiiksi kylmät juomat nautitaan parin tunnin sisällä.