Mainoskynät painatuksella tai logolla

Mainoskynä on suosittu mainoslahja, ja tarpeellinen tavara myös jokaisessa toimistossa. Valikoimassamme on useita kynämalleja, joihin saat logon tai muun painatuksen – kuulakärkikynistä värikyniin. Mainoskynät sopivat myös jakotuotteiksi tapahtumiin ja messuille, joten tutustu valikoimaan tai ota yhteyttä niin valitaan tarkoitukseesi parhaat mainoskynät ja niihin sopiva painatustekniikka.

Laadukas kuulakärkikynä on perinteinen yrityslahja, joka sopii niin yhteistyökumppaneille kuin arvostetulle asiakkaalle tai vaikka pitkäaikaisen työntekijän muistamiseen. Värikynät ovat taas lasten suosikki ja hyödyllinen toimistoilla, joissa käy lapsia. Painatuksella varmistat, että mainoskynä muistuttaa antajastaan jokaisella käyttökerralla.

Miksi mainoskynä on hyvä markkinointiväline

Mainoskynä on suosittu liikelahja ensisijaisesti käytännöllisyytensä ansiosta. Kyniä tarvitaan aina, ja logolla painatettuna se toimii hillittynä mainoksena, joka ilahduttaa. Mainoskynät 100 kpl pakkauksissa eivät lopu hetkeen, ja halpoja mainoskyniä kelpaa jakaa niin nykyisille kuin potentiaalisille asiakkaille. Painatuksella mainoskynään saa logon lisäksi esimerkiksi yrityksen sosiaalisen median tilien käyttäjänimet tai yhteystiedot.

Perinteinen vaihtoehto on laittaa mainoskynä mukaan jaettaviin kangaskasseihin ja antaa ne toimistolla sekä työntekijöiden että asiakkaiden käyttöön. Laadukas kuulakärkikynä on taas arvostettu yrityslahja, ja opiskelijat ja koululaiset ilahtuvat yliviivaustusseista. Brändää mainoskynät yrityksesi visuaalisen ilmeen mukaiseksi ja mainoksesi voi levitä yllättävänkin laajalle.

Parhaat mainoskynät eri käyttäjille

Mainoskynät ovat erinomainen tapa vahvistaa brändiäsi ja jättää kestävä vaikutus vastaanottajiin. Olipa kyseessä sitten yrityksen sisäinen käyttö, asiakaslahja tai tapahtumien jakotuote, oikeanlaisen kynän valitseminen kohderyhmän mukaan voi tehdä suuren eron. Tarjoamme edulliset mainoskynät, joista jokainen on suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin ja tyyleihin. Katso listalta parhaat mainoskynät ja kenelle ne kannattaa antaa lahjaksi.

 1. Kuulakärkikynät: Ihanteellisia päivittäiseen kirjoittamiseen, muistiinpanojen tekemiseen sekä toimistotyöhön. Ne sopivat erinomaisesti yritysmaailman ammattilaisille, opiskelijoille sekä kotikäyttöön.
 2. Lyijykynä: Helposti pyyhittävä ja täydellinen piirtämiseen sekä luonnosteluun. Lyijykynät sopivat erityisesti taiteilijoille, suunnittelijoille ja opiskelijoille, jotka saattavat tarvita tehdä muutoksia töihinsä.
 3. Kuulamustekynät: Tarjoavat sileämmän kirjoituskokemuksen kuin perinteiset kuulakärkikynät ja ovat ihanteellisia allekirjoituksiin sekä muistiinpanoihin, jotka vaativat selkeämpää jälkeä. Sopivat hyvin yrityslahjaksi, opettajille ja kaikille, jotka arvostavat tarkkuutta kirjoittamisessa.
 4. Värikynät: Erinomainen valinta lapsille ja luoville aikuisille, jotka nauttivat värittämisestä tai taiteen luomisesta. Ne ovat myös hyödyllisiä opettajille ja kasvattajille visuaalisten oppimateriaalien tekemisessä.
 5. Yliviivaustussit: Välttämättömiä opiskelijoille ja ammattilaisille, jotka tarvitsevat korostaa tärkeitä tietoja kirjoista, dokumenteista tai muistiinpanoista. Ne ovat myös hyödyllisiä tutkijoille ja analyytikoille, joten yliviivaustussit sopivat kaikille työpaikoille ja toimistoihin.

Yrityslahjalta saat halpoja mainoskyniä jokaiseen tilanteeseen, olipa kyseessä sitten korostamisen tarve, tarkka piirtäminen tai vaivaton kirjoittaminen. Mainoskynät eivät ainoastaan tee vaikutusta laadullaan ja toimivuudellaan, vaan ne myös edistävät brändisi näkyvyyttä ja muistettavuutta. 

Valitse paras kynä listaltamme ja personoi se yrityksesi logolla ja viesteillä, jotta voit maksimoida markkinointipanostuksesi tehon. Takaamme, että löydät meiltä laadukkaat mainoskynät, jotka vastaa tarpeitasi. Ota tarvittaessa yhteyttä, niin autamme valitsemaan parhaan mainoskynän yrityksesi tarpeisiin.

Mainoskynät omalla tekstillä

Mainoskynät omalla tekstillä ovat tehokas tapa levittää viestiäsi ja parantaa bränditietoisuutta. Voit räätälöidä kynät painattamalla niihin yrityksesi nimen, logon, yhteystiedot tai vaikka inspiroivan lainauksen. Nykyteknologian ansiosta painatusmahdollisuudet ovat lähes rajattomat, ja voit valita jopa erikoisemman painatusvaihtoehdon, kuten QR-koodin. QR-koodin skannaamalla vastaanottajat voivat päästä suoraan verkkosivuillesi tai kampanjasivulle, mikä tekee kynästä interaktiivisen markkinointivälineen.

Lisäksi mainoskyniin voi sisällyttää sosiaalisen median käyttäjätunnuksia, mikä on erinomainen keino edistää digitaalista läsnäoloasi ja kannustaa asiakkaita seuraamaan yritystäsi verkossa. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä tapahtumissa, messuilla ja konferensseissa, missä osallistujat etsivät uusia verkostoitumismahdollisuuksia ja haluavat pysyä ajan tasalla yrityksesi uutisista ja päivityksistä. Mainoskynien personointi antaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden yhdistää perinteisen markkinoinnin ja digitaalisen markkinoinnin elementit yhteen tehokkaaksi kokonaisuudeksi.

100 kpl paketti mainoskyniä

Tilaamalla mainoskynät 100 kpl pakettina saat yrityksellesi kustannustehokkaan ratkaisun suurten tapahtumien tai laajojen markkinointikampanjoiden tarpeisiin. Suuri määrä mainoskyniä on ihanteellinen isoille yrityksille tai tilaisuuksiin, joihin odotetaan paljon osallistujia. 100 kpl paketti sopii esimerkiksi messuille tai konferensseihin, jossa saat mainoskynillä yrityksellesi pitkäaikaista näkyvyyttä.

Pienten yritysten mainostarpeisiin riittää pienempikin paketti, kuten 50 kpl mainoskyniä. Määrä voi olla sopiva myös yksityistilaisuuksiin, joiden osallistujamäärä on rajattu. Yrityslahjalta voit valita haluamasi mainoskynät omalla tekstillä, ja kynien määrän joustavasti. Mainoskynät 50 kpl ja muissa määrissä toimitetaan nopeasti ja vaivattomasti suoraan toimistoosi tai tapahtumapaikallesi.

Laadukkaalla painatuksella saat mainoskynistä tehot irti

Valitsemalla oikean painatusmenetelmän voit varmistaa, että mainoskynäsi viesti välittyy selkeästi ja tehokkaasti. Tarjoamme useita painatusmenetelmiä, jotka soveltuvat erityisesti kynien pintojen ja materiaalien mukaan. Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinun brändisi tyyliin ja tarpeisiin sopivan painatusmenetelmän, joka takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen ja pitkäikäisen vaikutelman.

Mainoskynien jakelutapa ja -paikka ovat keskeisiä tekijöitä markkinointitehon maksimoimisessa. Esimerkiksi messuilla jaettavat kynät voivat hyötyä näyttävästä ja silmiinpistävästä logosta, kun taas asiakastapaamisissa jaettavat kynät saattavat vaatia hienostuneempaa ja ammattimaisempaa ilmettä.

Meille on tärkeää, että saat juuri sinun tarpeitasi vastaavan ratkaisun. Siksi tarjoamme henkilökohtaista palvelua kynien, painatusten ja niiden määrien valinnassa. Olipa kyseessä pieni erä tärkeää neuvottelua varten tai 100 kpl paketti kyniä yrityksesi laajamittaiseen jakeluun, autamme mielellämme valitsemaan parhaat vaihtoehdot. Konsultoimme sinua mielellämme kynämallien, painatusvaihtoehtojen ja oikeiden määrien suhteen, jotta mainoskynäsi palvelevat tehokkaasti markkinointistrategiasi tavoitteita.

Erilaisia mainoskyniä voi merkata yrityksen logolla tai muulla painatuksella monella tapaa. Tässä kaksi yleisintä tapaa:

 • Lasermerkkaus sopii puu- tai metallirunkoisille kynille sekä mustekynien klipseihin
 • Painatus soveltuu muovipintaisille tai maalilintaisille kynille

Kaikki valikoimamme mainoskynät ovat laadukkaita.

Valikoimamme kattaa seuraavanlaisia mainoskyniä:

 • Kuulakärkikynät painatuksella
 • Lyijykynät painatuksella
 • Mustekynät painatuksella
 • Värikynät painatuksella
 • Yliviivaustussit painatuksella
 • Ekologiset kuulakärkikynät painatuksella

Mainoskyniä valmistetaan useista eri materiaaleista kuten: puusta, metallista tai erilaisista muoveista. Nykyään suosittuja yrityslahjoja on myös erilaiset ekologiset materiaalit, sekä tietysti kierrätysmuovit.

Mainoskynän materiaalilla on myös vaikutusta sen hintaan.

Kalliimmat mainoskynät ovat yleensä materiaaliltaan parempia kun halvat mainoskynät.

Mainoskynän hinta vaihtelee sekä materiaalin että tilausmäärän mukaan. Esimerkiksi 100 mainoskynää maksaa yksikköhinnaltaa enemmän kuin 1000 mainoskynää. Kynien alkaen hinta on 0.09€/kpl