Avaimenperät painatuksella

Avaimenperä yrityslahja on yksi suosituimmista lahjoista, sillä se on edullinen, käytännöllinen ja helposti personoitavissa yrityksen brändin mukaiseksi.


Avaimenperä on erinomainen liikelahja

Avaimenperä painatuksella tuo yrityksen näkyville useita kertoja päivän aikana. Avaimenperä logolla, brändillä tai mainostekstillä lisää yrityksen tunnettuutta. Jos haluat valita liikelahjaksi avaimenperän painatuksella, voit katsoa kaikki tuotteet yläpuolelta.

Yrityksille tarkoitetut mainos avaimenperät ovat käytännöllisiä ja hyödyllisiä liikelahjoja, jotka voivat olla myös osa työntekijän asustusta. Avaimenperät voidaan merkata monella eri tapaa, kuten painamalla, nahkamerkkauksella tai brodeeraamalla. Teräksiset tai alumiiniset avaimenperät voidaan myös lasermerkata, jolloin merkkaus on erittäin kestävä.

Avaimenperä yrityslahjana

Avaimenperä yrityslahjaan voi painattaa yrityksen logolla, tunnuslauseella tai muulla halutulla tekstillä, jolloin se toimii samalla mainoksena ja muistutuksena yrityksestä.

Avaimenperän valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota sen laatuun ja käytännöllisyyteen. Esimerkiksi kestävä ja monikäyttöinen avaimenperä, joka sisältää esimerkiksi muistitikun, pullonavaajan tai taskulampun, on arvokkaampi ja monipuolisempi lahja kuin yksinkertainen avaimenperä. Avaimenperän muoto ja väri kannattaa myös valita huolella, jotta se vastaa yrityksen visuaalista ilmettä ja miellyttää lahjan saajaa.

Avaimenperä sopii hyvin esimerkiksi uusille asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai henkilökunnalle lahjaksi esimerkiksi juhlan tai merkkipäivän yhteydessä. Lahjan antaminen voi olla hyvä tapa kiittää ja muistuttaa yrityksen arvoista ja tavoitteista.

Yksilöi avaimenperä painatuksella

Kun tarpeesi on avaimenperä logolla, muista että saat kaikki yrityslahja.fi verkkokaupan tuotteet logo painatuksella. Saat avaimenperiin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Avaimenperä omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla näyttävä avaimenperä luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Avaimenperän toimitusaika on keskimäärin 2-4 päivää hyväksytystä painoaineistosta.

Kyllä kaikkiin yrityslahja.fi avaimenperiin voidaan painaa esimerkiksi yrityksen logo. Tästä syystä ne soveltuvat erinomaisesti mainos- ja liikelahjoiksi.