CABERNET. Viinisetti

18,26 

Tämä bambuisesta ja sinkkisestä materiaalista valmistettu viinisetti on tyylikäs ja ympäristöystävällinen lahjaidea. Setti sisältää kaiken tarvittavan viinin avaamiseen ja tarjoiluun, kuten korkkiruuvia, sommelier-veistä, lämpömittaria, korkkia ja stopperia. Setin koko on 0.39×0.35×0.34 metriä ja se tulee pakkattuna tyylikkääseen laatikkoon, jonka koko on 147 x 167 x 54 mm.

Voit personoida viinisetin omalla logollasi käyttäen UV-painatusta, laserkaiverrusta, silkkipainatusta tai tampopainatusta. Näin voit luoda yksilöllisen ja mielenkiintoisen yrityslahjan, joka edistää yrityksesi brändiä.

Bambumateriaali on kestävä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka sopii täydellisesti lahjaksi. Setti on tarkoitettu niin viiniasiantuntijalle kuin aloittelijallekin ja sopii erinomaisesti esimerkiksi yrityslahjaksi, lahjaksi asiakkaille tai yhteistyökumppaneille.

Viinisetti liikelahjana on osoitus yrityksesi vastuullisuudesta ja ympäristöystävällisistä arvoista. Se on myös käytännöllinen lahja, joka tulee varmasti käyttöön ja joka jättää pitkäkestoisen vaikutuksen vastaanottajaan.

Valitse väri

Natural

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ