MUSTARD. Bambuinen tarjotin

7,38 

Tee tuotteen valinnat

  • Huom! Painatettavien tai merkattavien tuotteiden minimitilausmäärät ja aloituskulu:

    • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen.
    • Yksiväripainatus musta tai valkea, minimitilausmäärä 15 kpl
    • Muut värit tai moniväripainatus, kaikkien painatusten täytyy olla saman kokoiset ja samassa kohdassa; minimitilausmäärä 50 kpl

7,38 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Tämä bambuisesta materiaalista valmistettu tarjoilualusta on ympäristöystävällinen ja käytännöllinen lahjaidea yrityksellesi. Alustan koko on 0.43×0.28×0.40 metriä ja se soveltuu erinomaisesti tarjoilemaan ruoka-aineita, kuten leipiä, juustoja ja hedelmiä. Alustan koko on 255 x 130 x 18 mm ja se toimitetaan pahvirasiassa, jonka koko on 260 x 134 x 26 mm.

Voit personoida tarjoilualustan omalla logollasi käyttäen laserkaiverrusta. Tämä antaa alustalle yksilöllisen ja tyylikkään ilmeen samalla, kun se edistää yrityksesi brändiä.

Bambumateriaali on kestävä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka sopii täydellisesti ruoan tarjoiluun. Alusta on helppo puhdistaa ja kestää kulutusta pitkään.

Tämä tarjoilualusta on ihana ja käytännöllinen lahjaidea yrityksesi edustajille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Se on myös erinomainen tapa näyttää yrityksesi vastuullisuutta ja sitoutumista ympäristöystävällisiin arvoihin.

Valitse väri

Natural