SALVY. 2 salaattiottimen setti

2,60 

Tee tuotteen valinnat

  • Huom! Painatettavien tai merkattavien tuotteiden minimitilausmäärät ja aloituskulu:

    • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen.
    • Yksiväripainatus musta tai valkea, minimitilausmäärä 15 kpl
    • Muut värit tai moniväripainatus, kaikkien painatusten täytyy olla saman kokoiset ja samassa kohdassa; minimitilausmäärä 50 kpl

2,60 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Nämä bambuiset salaatinottimet ovat ihana ja ekologinen lisä keittiöön tai ruokapöytään. Salaatinottimien koko on 0.45×0.34×0.40 metriä ja niiden pituus on 300 mm ja leveys 60 mm.

Voit personoida salaatinottimet omalla logollasi käyttäen laserkaiverrusta. Tämä antaa salaatinottimille yksilöllisen ja tyylikkään ilmeen samalla, kun se edistää yrityksesi brändiä.

Bambumateriaali on kestävä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka sopii täydellisesti ruoan valmistukseen ja tarjoiluun. Salaatinottimet ovat helppo puhdistaa ja ne kestävät kulutusta pitkään.

Bambuiset salaatinottimet ovat ihana ja käytännöllinen mainoslahjaidea ruoan ystäville ja ympäristötietoisille henkilöille. Ne sopivat myös hyvin yrityksen edustajien, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden yrityslahjaksi. Tämä lahja on erinomainen tapa osoittaa yrityksesi vastuullisuutta ja sitoutumista ympäristöystävällisiin arvoihin.

Valitse väri

Natural