FABRIS. Bambuinen lautanen

5,80 

Tämä bambulautanen painatuksella on ihana ja ympäristöystävällinen lahjaidea ruoan ystäville. Lautanen on ihanteellinen alkupalojen tarjoiluun, ja se toimitetaan pahvirasiassa, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi yrityslahjaksi. Lautasen koko on 0.21×0.17×0.24 metriä ja sen koko on 200 x 147 x 13 mm.

Voit personoida lautasen omalla logollasi käyttäen laserkaiverrusta. Tämä antaa lautaselle yksilöllisen ja tyylikkään ilmeen samalla, kun se edistää yrityksesi brändiä. Lautasessa on myös lasiteline, joka tekee siitä vieläkin käytännöllisemmän.

Bambumateriaali on kestävä ja ekologinenvaihtoehto, joka sopii täydellisesti ruoan tarjoiluun. Lautanen on helppo puhdistaa ja kestää kulutusta pitkään.

Tämä bambulautanen on erinomainen lahjaidea yrityksen edustajille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Se sopii erinomaisesti myös ympäristötietoisille henkilöille, jotka arvostavat kestävää ja ympäristöystävällistä kulutusta. Lahja on ihana tapa osoittaa yrityksesi vastuullisuutta ja sitoutumista ympäristöystävällisiin arvoihin.

Valitse väri

Natural

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ