Mainospipot Painatuksella

Hanki brändisi huomioon tehostava, tyylikäs ja toimiva mainospipo painatuksella! Pipot on valmistettu laadukkaasta, pehmeästä ja lämpimästä materiaaleista, jotka pitävät sinut lämpimänä kylmällä säällä. Pipoja on saatavilla useissa väreissä, jotka sopivat yrityksesi brändiväreihin.

Mainospipo on erinomainen yrityslahja

Pipo on käytännöllinen ja arvostettu lahja kylmän talvisään aikana. Se voi olla myös hyvä tapa yhdistää yrityksesi henkilöstöä ja tiimihenkeä, kun kaikilla on samanlainen pipo, jossa on yrityksen logo tai slogan.

Mainospipojen painatus voidaan toteuttaa useilla eri tekniikoilla, kuten brodeerauksella tai silkkipainatuksella, joten voit valita haluamasi tavan riippuen pipon materiaalista ja tyylistä. Voit myös valita eri värejä ja kokoja, jotta pipot sopivat mahdollisimman hyvin yrityksesi tarpeisiin.

Jos haluat tilata mainospipoja painatuksella, voit tehdä sen useista yrityksistä, jotka erikoistuvat tällaisten tuotteiden valmistamiseen. Muista kuitenkin varata tarpeeksi aikaa suunnitteluun, tuotannon ajoitukseen ja toimitukseen, jotta saat pipot käyttöön sopivasti kylmän talvisään alkaessa.

Painatustekniikat pipoihin – kestävä painatustekniikka

Pipojen painatukseen voidaan käyttää useita erilaisia tekniikoita, jotka riippuvat materiaalista, budjetista, suunnittelun monimutkaisuudesta ja tuotantomääristä. Tässä on suosituimmat painatustekniikat esiteltynä:

  1. Silkkipainatus: Tämä on yksi yleisimmistä painatustekniikoista, joka sopii erityisen hyvin suurille tilauksille. Silkkipainatus tuottaa kestäviä ja tarkkoja tulosteita, ja sitä voidaan käyttää useiden eri värien painamiseen.
  2. Lämpösiirto: Tämä on toinen suosittu tekniikka, jossa kuva tai design siirretään pipoon lämmön avulla. Lämpösiirto sopii hyvin monimutkaisille tai valokuvatasoisille suunnitelmille, mutta se ei ole yhtä kestävä kuin jotkut muut tekniikat.
  3. Brodeeraus: Tämä on prosessi, jossa suunnittelu tai logo kirjaillaan suoraan mainospipon pintaan. Brodeeraus on erittäin kestävä tekniikka ja antaa pipoille ammattimaisen ja korkealaatuisen ilmeen.

Jos haluat lukea lisää painatustekniikoista voit lukea oppaamme täältä.

Poimintoja pipovalikoimastamme

  • Tupsupipo on klassinen talvipipo, joka on lämmin ja näyttävä. Tupsupipoon saa brodeerauksen, tai siihen voidaan ommella painettu kangasmerkki.
  • Neulottu pipo on syksystä kevääseen suosittu päähine, joita saa lukuisissa eri väreissä, yksi- tai kaksivärisenä
  • Beanie on klassinen, suorareunainen ja hieman suippo pipomalli joka on ollut suosittu jo vuosikaudet
  • Huomiopipo on kirkkaalla huomiovärillä neulottu tai värjätty pipo, joka sopii erityisesti työmaille. Kääntöreunaan voi lisätä yrityksen logon.
  • Trikoopipo on ohut ja joustava, hyvin päätä muotoileva hattu, johon saa erilaisia painatuksia. Trikoopipoja on useita eri pituuksia.
  • Trikoopipo talvikäyttöön on fleecevuorella varustettu lämmin pipomalli.
  • Mainospipot on yrityksen tai tuotteen logolla brodeerattuja tai painettuja ne on yksi käytetyimmistä mainoslahjatuotteista.!

Yksilöi mainospipo painatuksella

Kun tarpeesi on pipo painatuksella, muista että saat kaikki yrityslahjat merkattuna. Saat kaikkiin pipoihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit tai brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. Pipo omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla näyttävä mainospipo luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Trikoopipo on yllättävän suosittu ja käytetty päähine myös kesällä. Ohut pipo ei ole liian kuuma, mutta se suojaa esimerkiksi auringonpaisteelta, ja pysyy hyvin päässä esimerkiksi juostessa.

Useat neulepipot ovat paksumpia ja siten lämpimiä – mutta myös trikoopipoista on valikoimassamme lämpimällä fleecevuorella varustettuja talvimalleja.

Kyllä saa, kaikkiin mainospipoihin voidaan painattaa tai brodeerata haluamasi kuva tai logo.