Pienet Liikelahjat: Arvostusta ja Yhteyksiä Luova Valinta

Liikelahjat ovat tehokas keino luoda ja ylläpitää yrityssuhteita. Ne voivat olla suuri ele, mutta usein pienet, harkitut lahjat voivat tehdä suurimman vaikutuksen. Pienet liikelahjat ovat paitsi taloudellisesti järkeviä, ne myös tarjoavat mahdollisuuden osoittaa hienotunteisuutta ja henkilökohtaista kiinnostusta. Tässä artikkelissa tarkastelemme erilaisia pieniä liikelahjoja, niiden merkitystä ja sitä, kuinka ne voivat vahvistaa yrityksen suhteita ja imagoa.

Katso alta esimerkkejä pienistä liikelahjoista. Kysy lisää live chatista!

Pienet liikelahjat voivat olla hyvin monenlaisia

Riippuen yrityksen toimialasta, budjetista ja suhteesta lahjan vastaanottajaan. Tässä muutamia esimerkkejä suosituimmista pienistä liikelahjoista:

 1. Brändätyt Toimistotarvikkeet: Kynät, muistikirjat, hiirimatot ja muut toimistotarvikkeet, joissa on yrityksen logo, ovat suosittuja liikelahjoja. Ne ovat käytännöllisiä ja jatkuvasti näkyvillä, mikä lisää bränditietoisuutta.

 2. Ekologiset Lahjat: Kestävät ja ekologiset lahjat, kuten uudelleenkäytettävät vesipullot, kangaskassit tai kasvit, ovat nykyaikaisia ja vastuullisia lahjoja, jotka osoittavat yrityksen sitoutumista kestävään kehitykseen.

 3. Gourmet-Herkut: Korkealaatuiset teet, kahvit, suklaat tai paikalliset herkut ovat aina arvostettuja lahjoja. Ne tarjoavat henkilökohtaisen kosketuksen ja osoittavat, että yritys on nähnyt vaivaa valitakseen jotain erityistä.

 4. Teknologiset Lahjat: Pienet teknologiset lahjat, kuten USB-muistitikut, puhelimen laturit tai kuulokkeet, ovat käytännöllisiä ja arvostettuja lahjoja.

 5. Matkatarvikkeet: Passikotelot, matkalaukun tunnisteet tai niskatyynyt ovat harkittuja lahjoja, varsinkin jos vastaanottaja matkustaa usein työasioissa.

 6. Yrityksen Tuotteet tai Palvelut: Jos yrityksellä on sopivia tuotteita tai palveluita, nämä voivat olla hyviä lahjoja. Esimerkiksi kirjankustantaja voisi antaa uusimman bestsellerin tai ravintola lahjakortin illalliseen.

Muista, että lahjan valinnassa on tärkeää ottaa huomioon vastaanottajan mieltymykset ja tarpeet. Liikelahjan ei tarvitse olla kallis ollakseen merkityksellinen – usein ajatus ja vaiva, joka lahjan valintaan on laitettu, on tärkeämpää kuin lahjan rahallinen arvo.

Painatus pieneen liikelahjaan

Pienen liikelahjan painatustapa riippuu lahjan materiaalista ja muodosta. Tässä on esimerkkejä erilaisista painatustavoista, joita voidaan käyttää brändäyksessä:

 1. Silkkipaino: Silkkipaino on yleinen painatustapa t-paitoihin, kangaskasseihin, mukeihin ja muihin vastaaviin tuotteisiin. Se on kestävä ja tarjoaa selkeän, yksityiskohtaisen tuloksen.

 2. Laserkaiverrus: Laserkaiverrus on erinomainen vaihtoehto metalli- tai puutuotteille, kuten kynille, avaimenperille tai USB-muistitikuille. Se on pysyvä ja antaa korkealaatuisen, tyylikkään tuloksen.

 3. Kuumafoolipainatus: Kuumafoolipainatus on yleinen painatustapa nahka- tai keinonahkatuotteille, kuten passikotelot tai lompakot. Se antaa ylellisen ja laadukkaan tuloksen.

 4. Digitaalinen painatus: Digitaalinen painatus on joustava vaihtoehto, joka sopii monille eri materiaaleille, kuten muoville, keraamisille tuotteille tai paperille. Se mahdollistaa moniväriset ja yksityiskohtaiset tulosteet.

 5. Brodeeraus: Brodeeraus on yleinen painatustapa tekstiilille, kuten t-paidat, pipot tai kassit. Se antaa korkealaatuisen ja pitkäikäisen tuloksen.

Painatustavan valinnassa on tärkeää ottaa huomioon tuotteen materiaali ja käyttötarkoitus sekä yrityksen brändi-identiteetti. Painatuksen tulisi olla selkeä ja kestää tuotteen koko elinkaaren ajan. On myös tärkeää varmistaa, että painatuksen laatu on korkea, koska se heijastaa suoraan yrityksen imagoa.