Juomapullot logo painatuksella

Juomapullot omalla logolla tai muulla painatuksella ovat käytännöllinen ja edullinen tapa tuoda yrityksen brändi esille. Juomapullot painatuksella sopivat niin tiimillesi työpaikalle ja vapaa-aikaan kuin asiakkaille ja muille sidosryhmille lahjaksi. Tutustu valikoimaamme monipuolisia juomapulloja, jotka kaikki ovat saatavilla brändisi väreissä ja logoissa!

Kuinka voin käyttää mainospulloja markkinointiin?

Painatuksella olevien mainostuotteiden valikoima on todella suuri, juomapullot omalla logolla ovat kuitenkin yksi parhaista liikelahjoista, joka mainostaa yrityksesi logoasi koko päivän ajan, sillä ihmisillä on juomapullo mukanaan lähes jokapaikassa.

Voit hyödyntää mainospulloa painatuksella esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

 1. Yrityksen kokoukset: Painatuksella olevat juomapullot tuovat yrityksen esiin mainiosti.
 2. Urheilutapahtumat: Jaa mainoslahjana logolla varustettuja juomapulloja urheilutapahtumissa.
 3. Työntekijät: Uudet työntekijät voi toivottaa tervetulleeksi näyttävällä logo painetulla juomapullolla.
 4. Tapahtumat ja messut: Varmista, että messuille osallistujat eivät poistu tyhjin käsin ja anna kaikille kävijöille juomapullo painatuksella.
  Myyntituotteet: Anna asiakkaillesi tyylikkäät juomapullot, joiden avulla he voivat toimia paikallisen suosikkiyrityksensä edustajina.

Termospullot omalla kuvalla ja muut liikelahjat

Juomapullot omalla kuvalla sopivat oman yrityksen lisäksi erinomaisesti liikelahjoiksi. Vapaa-ajalla termospullot ilahduttavat retkillä ja piknikeillä, kun taas monipuoliset vesipullot ja urheilujuomapullot sopivat lenkille, kuntosalille sekä muihin sporttisiin hetkiin. Logoilla varustetut juomapullot ja juomatarvikkeet painatuksella ovatkin edullinen tapa lisätä yrityksesi näkyvyyttä monipuolisissa ympäristöissä.

Juomapullojen lisäksi valikoimastamme löytyvät tyylikkäät kassit pulloille, joihin voidaan tehdä siirtokuvapainatuksella haluttu teksti tai kuvio. Näissä kasseissa voit antaa lahjaksi käytännöllisten juomapullojen lisäksi vaikkapa viinipullon. Kiva, pieni muisto hyvästä asiakkuudesta voi olla myös avaimenperäksi sopiva pullonavaaja, tietysti yrityksesi väreissä.

Termospullo on myös hyvä vesipullo omalla logolla, koska se pitää veden joko kylmänä tai kuumana. Näyttävät ja näppärät termospullot ovat lisäksi kestäviä, joten saat niiden avulla yrityksesi brändin näkymään vuodesta toiseen.

Juomapullot painatuksella työntekijöille

Verkkokaupastamme löydät monipuoliset ja trendikkäät juomatarvikkeet koko tiimillesi. Alumiiniset ja muoviset juomapullot sopivat moniin eri ympäristöihin ja työpaikkoihin. Juomapullo omalla nimellä on hauska tapa muistaa työntekijöitäsi ja luoda yhteenkuuluvuuden tunnetta. Termospullo omalla kuvalla sopii erityisesti talvikeleille ja ulkona työskentelyyn, kun kahvitaukoa varten halutaan lämmintä juotavaa. Urheilujuomapallo painatuksella taas pitää kylmät juomina ja on käytännöllinen tapa tuoda yrityksesi logo näkyväksi työpaikan lisäksi vapaa-ajan harrastuksissa.

Vesipullo omalla logolla yrityslahjaksi

Sporttiset muoviset tai alumiiniset juomapullot painatuksella ovat erinomaisia vesipulloja, koska ne ovat kestäviä ja helppoja pitää puhtaana. Logolla varustettu, painettu vesipullo onkin hyvä liikelahja tai muu tuote kaikille kohderyhmille, ja ne soveltuvat mihin tahansa urheilutapahtumaan. Vesipullo omalla logolla on suosittu ja pidetty tapa palkita myös työntekijöitä normaalissa arjessa, koska hyvälle vesipullolle on aina käyttöä.

Yksilöi juomapullo painatuksella

Kun tarpeesi on juomapullo logolla, muista että saat kaikki yrityslahjat merkattuna. Saat juomapulloihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Juomapullo omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin yrityslahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas ja kulutusta kestävä juomapullo luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Urheilupulloissa korostuu kestävyys ja tavanomaista juomapulloa helpompi mukana pidettävyys. Urheilupulloissa on usein erilaisia ripustustapoja, joilla pullon saa ripustettua esimerkisi vyölenkkiin tai reppuun. Urheilupullot on valmistettu erittäin kestävästä, iskunkestävästä muovista tai alumiinista. Tavallisissa juomapulloissa muovi on suosittu materiaali, mutta myös lasisia juomapulloja löytyy valikoimasta.

Juomapullon painatuksen hintaan vaikuttaa tehdäänkö pulloon yksi- vai moniväri-painatus myös pullon ja painatuksen koko vaikuttaa hintaan. Lisätietoja tarkasta hinnasta saat jokaisen tuotteen tuotekortilta.

 

Valikoima on todella laaja. Tässä suosituimmat juomapullot painatuksella ovat:

 • urheilupullot painatuksella
 • termospullot painatuksella
 • vesipullo painatuksella
 • automuki painatuksella
 • teräksinen juomapullo painatuksella

Painotekniikoita on useita. Suosituimmat painotekniikat pulloihin ovat tampopainatus, silkkipainatus, siirtokuvapainatus ja laserkaiverrus.

Tuotteiden toimitusaika vaihtelee tilauskannan ja varastotilanteen mukaan. Keskimäärin juomapullot painatuksella toimitetaan noin 2-4 päivässä hyväksytystä vedoksesta. Jos tarvitset pullot erityisen nopeasti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.