Laukut ja kassit omalla painatuksella

Kangaskassit, laukut ja reput ovat tyylikkäitä tapoja tuoda yrityksesi viesti katukuvaan, asiakkaille tai kotiin. Kestävä ja tarpeellinen lahjatuote on myös ekologinen vaihtoehto, koska niiden käyttöikä voi olla vuosia.

Monipuolinen laukkuvalikoima yrityksille

Verkkokaupassamme on erityisesti yrityksille suunnattu valikoima kasseja, laukkuja ja reppuja, joihin tehtävällä painatuksella tai brodeerauksella saat yrityksesi viestin jalkautettua toimistoihin, asiakkaille ja työntekijöiden arkeen.

  • Kangaskassit painatuksella: Perinteinen ja ekologinen kangaskassi on käytännöllinen ostoskassi tai lahjatuote, jolla tuot yrityksesi näkyviin arjessa.
  • Tietokonelaukut ja tietokonereput painatuksella: Kannettavien tietokoneiden suojaamiseen soveltuvat laukut ja reput vähentävät tietokoneiden rikkoontumista, ja saat logosi näkyviin erityisesti liikkuvassa työssä.
  • Kylmälaukut painatuksella : Kankaiset, hyvin eristetyt kylmälaukut säilyttävät niin kylmän kuin kuumankin erilaisilla retkillä ja piknikeillä. Ne ovat toimivia laukkuja myös pakasteiden kotiinkuljetuksessa.
  • Urheilukassit ja salikassit painatuksella: Kankaiset, vahvat ja ekologiset kassit ovat suosittuja yrityslahjoja, ja soveltuvat käytännöllisesti esimerkiksi uusien asiakkaiden palkitsemiseen.
  • Heijastinreput painatuksella: Heijastinreppu on jokasyksyinen ja talvinen hittituote, joka on tarpeellinen ja näyttävä tuote. Yrityksesi lahjoittama heijastinreppu logolla on huomioonottavainen, turvallisuutta lisäävä tuote.

Ympäristöystävällinen laukku painatuksella

yrityslahja.fi verkkokaupassa on laaja valikoima ympäristöystävällisiä kasseja, joihin voit merkata oman logon. Monet kangaskasseista ja laukuista on valmistettu luomu- tai kierrätyspuuvillasta, ja niillä on myönnetty arvostettu Reilu Kauppa-sertifikaatti. Valikoimassa on myös laukkuja ja kasseja, joiden materiaalina on kierrätetty PET-muovi tai kierrätyspolyesteri. Sertifikaatin omaavat laukut ovat hyvä valinta jos haluat ekologisen liikelahjan.

Yksilöi kassit ja laukut painatuksella

Kun tarpeesi on laukku logolla, muista että saat kaikki tuotteet merkattuna. Saat kasseihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Kassi tai laukku omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin yrityslahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas kassi tai reppu logolla luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Suurimmassa osassa valikoimamme laukuista ja kasseista on painatettavissa. Osaan laukuista saa suurenkin painatuksen (esimerkiksi kangaskassit), ja vastaavasti osassa tuotteissa on erillinen painatettava alue. Myös kassien ja laukkujen brodeeraaminen on mahdollista – kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Tietokonelaukuissa on aina suojakankaan lisäksi pieni toppaus, joka pehmustaa ja suojaa erilaisilta iskuilta. Tällöin esimerkiksi läppäreiden näyttöjen tai kulmien hajoaminen on keskimäärin vähäisempää. Edulliset tietokonelaukut vähentävät lisäksi huoltokuluja.

Heijastinreppu ja heijastimella varustetut laukut näkyvät erittäin hyvin auton valokeilassa. Niiden heijastinpinta-ala on suuri, ja kolmiulotteisen muotonsa ansiosta ne näkyvät useasta eri kulmasta. Heijastinreppu painatuksella on moderni ja muodikas yrityslahja!

Kankaiset kylmälaukut ovat erittäin käteviä laukkuja kylmien tuotteiden lyhytaikaiseen säilytykseen. Ne eivät pidä kylmää niin hyvin kuin esimerkiksi styroxiset kylmälaukut, mutta ne ovat kevyempiä ja käytännöllisempiä. Pakasteiden kotiinkuljetus tai piknik-juomien viileänä pitäminen on kankaisten kylmälaukkujen toimivimmat käyttökohteet.

Kangaskassi on kestävä ja ekologinen tuote, jota voi käyttää lukuisia kertoja. Tavanomaiseen muovipussiin verrattuna, kangaskassin ekologisuus tulee esille vasta toistuvien käyttökertojen muodossa. Kangaskasseissa, samoin kuin muovipusseissa, käytetään nykyisin paljon kierrätysmateriaaleja, joten niiden hiilijalanjälki on varsin pieni. Kertakäyttöiseksi kangaskassia ei kannata kuitenkaan hankkia. Oikein valittu kangaskassi on siis erinomainen valinta, jos haluat ekologisen liikelahjan.