Mainostuotteet Painatuksella

Yrityksen kaikki mainostuotteet – monipuolinen valikoima yrityksen mainostamiseen. yrityslahja.fi verkkokaupasta saat edullisesti esimerkiksi liike- tai mainoslahjat omalla painatuksella, nopeasti ja edullisesti. Valikoimasta löytyy myös lukuisat muut tuotteet, joilla tuote yrityksesi brändiä esille.

Näytä lisää

Mainostuotteet logolla edullisesti

Mainostuotteet painatuksella ovat erinomainen tapa edistää yrityksesi tunnettuutta

Mainostuotteet tai yrityslahjat painatuksella ovat hyvä tapa edistää yrityksesi tunnettuutta ja luoda positiivisia mielikuvia asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden keskuudessa. Yrityslahjana ne voivat auttaa vahvistamaan yrityksen ja sen kumppaneiden välistä suhdetta sekä muistuttamaan brändistä ja arvoista.

Tässä muutamia suosittuja mainostuotteita painatuksella, joita voit harkita yrityslahjaksi:

 • Kynät ja muut kirjoitusvälineet – Helppo ja edullinen vaihtoehto, joka jää käyttöön pitkäksi aikaa.
 • Muistitikku – Hyödyllinen lahja, joka on helppo personoida yrityksesi logolla ja väreillä.
 • T-paidat, hupparit ja muut vaatteet – Hieno tapa saada yrityksesi logo näkyviin ja luoda yhteenkuuluvuuden tunnetta.
 • Termos- ja juomapullot – Kestävä ja ekologinen vaihtoehto, joka korostaa yrityksesi ympäristöystävällisiä arvoja.
 • Laukut ja reput – Käytännöllinen lahja, jota asiakkaat ja yhteistyökumppanit voivat käyttää arjessaan.
 • Kännykkätelineet ja -laturit – Hyödyllinen ja arvostettu lahja, joka auttaa pitämään yrityksesi mielessä.
 • Avaimenperät – Pieni, mutta tehokas tapa saada yrityksesi logo näkyville jokapäiväisessä elämässä.
 • Kalenterit ja muistikirjat – Klassinen lahja, joka on aina ajankohtainen ja jää käyttöön pitkäksi aikaa.

Muista valita mainostuotteet, jotka sopivat yrityksesi imagoon ja arvoihin, ja pyrkiä laatimaan painatus, joka on laadukas ja kestävä. Näin voit varmistaa, että yrityslahja toimii tehokkaana markkinointivälineenä ja antaa positiivisen kuvan yrityksestäsi.

Suosituimmat mainostuotteet mihin laitetaan painatus

Yritysten mainosmateriaaleissa suosituimmat tuotteet, joihin usein lisätään painatus, ovat:

 1. T-paidat: Ne ovat suosittu valinta, koska niitä käytetään laajalti. T-paitojen avulla yritykset voivat helposti levittää brändinsä näkyvyyttä.
 2. Kynät: Kynät ovat edullinen ja käytännöllinen valinta, jotka levittävät yrityksen nimeä joka kerta, kun niitä käytetään.
 3. Mukit: Yrityksen logo tai slogan mukissa voi olla näkyvissä joka aamu kahvia tai teetä juotaessa.
 4. Kangaskassit: Ne ovat sekä ympäristöystävällinen että käytännöllinen valinta, ja ne tuovat yrityksen nimen laajalle näkyville.
 5. Lippikset ja muut hattutuotteet: Ne ovat erityisen suosittuja kesäisin ja urheilutapahtumissa.
 6. Muistitikut: Ne ovat käytännöllinen lahja, joka pitää yrityksen nimen esillä joka kerta, kun sitä käytetään.
 7. Avaimenperät: Ne ovat pieniä ja edullisia, mutta niitä käytetään päivittäin.
 8. Termospullot ja vesipullot: Ne ovat käytännöllisiä ja ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka ovat yhä suositumpia.
 9. Sateenvarjot: Yrityksen logo sateenvarjossa on näkyvissä sateisina päivinä ja se voi olla ainutlaatuinen ja mieleenpainuva mainoslahja.
 10. Kännykän suojakotelot: Ne ovat suosittu valinta, erityisesti nuorempien sukupolvien keskuudessa.

Valitse mainostuotteita valittaessa sellaisia tuotteita, jotka ovat sekä käytännöllisiä että yhteensopivia yrityksesi brändin kanssa. Näin varmistat, että tuotteet ovat merkityksellisiä ja niitä käytetään, mikä lisää yrityksesi näkyvyyttä.

Mitä huomioida valinnassa – näin valitset oikeanlaisen mainostuotteen

Mainostuotteen valintaan liittyy monia seikkoja, jotka on hyvä ottaa huomioon. Ensinnäkin, tuotteen on oltava linjassa yrityksesi brändin kanssa. Sen tulisi heijastaa yrityksesi arvoja, visiota ja imagoa. Jos esimerkiksi edustat ympäristöystävällistä yritystä, olisi järkevää valita eettisesti tuotettu tai kierrätettävä mainostuote.

Toiseksi, tuotteen on oltava käytännöllinen ja hyödyllinen vastaanottajalleen. Hyödylliset tuotteet, joita ihmiset käyttävät usein, varmistavat, että brändisi saa jatkuvaa näkyvyyttä. Käyttötarkoituksen lisäksi myös tuotteen laatu on tärkeää. Laadukas tuote antaa positiivisen kuvan yrityksestä ja kestää pidempään, mikä tarkoittaa pitkäaikaista mainostusta.

Kolmanneksi, mainostuotteen pitäisi olla budjetin mukainen. Vaikka haluaisitkin panostaa korkealaatuiseen tuotteeseen, sinun on pidettävä huolta, että se sopii markkinointibudjettiisi. Samalla on tärkeää muistaa, että halpa tuote voi joskus antaa huonon kuvan yrityksestä, joten hinta ja laatu on punnittava huolellisesti.

Lisäksi tuotteen valinnassa on otettava huomioon kohderyhmä. On tärkeää ymmärtää, mikä resonoi kohderyhmäsi kanssa ja valita tuote, joka todennäköisesti vetoaa heihin. Tämä voi tarkoittaa erilaisten tuotteiden valitsemista eri kohderyhmille.

Lopuksi, mainostuotteen tulisi olla ainutlaatuinen ja mieleenpainuva. Se ei välttämättä tarkoita, että sen on oltava erikoisen näköinen tai outo, mutta sen tulisi jollain tavalla erottua ja jäädä ihmisten mieleen. Tämä voi olla yksinkertainen ja tyylikäs design, hienovarainen mutta mieleenpainuva viesti tai jokin muu luova ratkaisu.