Hupparit omalla painatuksella

Huppari on mukava ja tyylikäs vaate. Tilaa hupparit yrityksesi väreissä ja logolla tai muulla painatuksella joko työntekijöille tai lahjaksi. Hupparit sopivat erinomaisesti yrityksen edustusvaatteiksi tai työvaatteiksi – Hupparin painatus logolla tai esimerkiksi tuotteen nimellä tekee siitä käytännöllisen mainoksen ja toivotun mainoslahjan.

Hupparit painatuksella – mallit, koot ja värit

Huppareissa on varaa valita – malleja on kymmeniä, useissa eri väreissä sekä kokovaihtoehdoissa. Selaa valikoimaamme ja etsi juuri sinun yrityksellesi sopiva huppari painatuksella. Valittavana on niin ekologinen huppari, hupparit vetoketjulla tai ilman, hupparit taskulla ja ilman, sekä urheiluhuppari. Saat kaikki hupparit omalla tekstillä painatettuna ja toimitettuna minne tahansa Suomessa.

Miksi huppari omalla logolla on loistava yrityslahja

Huppari omalla logolla tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen tavan yhdistää käytännöllisyys ja brändäys. Sen tehokkuus yrityslahjana ja jakotuotteena perustuu seuraaviin tekijöihin:

 1. Laadukas huppari painatuksella luo kestävän vaikutuksen. Tämä personoitu lähestymistapa ei ainoastaan vahvista brändi-identiteettiä, vaan myös luo yhteenkuuluvuuden tunnetta työntekijöiden keskuudessa. Yrityksen logo hupparissa toimii jatkuvana muistutuksena antajansa arvoista ja sitoutumisesta laatuun.
 2. Logolla viimeistelty huppari on monikäyttöinen lahja, olipa kyseessä sitten työntekijöiden virkistyspäivä, asiakastapahtuma tai messut, tai jopa työvaatteet. Ne ovat erinomainen valinta niin sisä- kuin ulkotiloissa tapahtuvaan toimintaan, tarjoten mukavuutta ja lämpöä viileällä säällä. Yrityslahjana hupparit ovat käytännöllisiä, mutta ne myös näyttävät arvostusta saajaa kohtaan.
 3. Investoimalla huppareihin, jotka kestävät käyttöä ja pesua, yrityksenne logo pysyy esillä pitkään. Jokainen hupparin käyttökerta toimii elävänä mainoksena yrityksellenne, tavoittaen laajan yleisön aina kun hupparia käytetään. Tämä tekee niistä erittäin kustannustehokkaan markkinointityökalun, joka jatkaa brändin levittämistä jopa vuosia eteenpäin. Olipa kyseessä sitten lahja työntekijöille, asiakkaille tai yhteistyökumppaneille, huppari omalla logolla kertoo vastuullisuudesta ja arvon luomisesta.

Miten valita hupparin materiaali

Hupparin materiaali kannattaa valita käyttötarve ja yrityksen periaatteet huomioiden. Monikerroksiset premium-hupparit ovat lämpimiä, ihanan pehmeällä fleecellä vuorattuja paksuja vaatteita, jotka pitävät kohtuullisesti jopa tuultakin. Ohuemmat hupparit omalla tekstillä ovat vastaavasti edullisempia, ja sopivat paremmin vaikkapa sisäkäyttöön työvaatteeksi.

Tekninen huppari sopii urheiluun ja liikuntaan, sillä sen materiaali on suunniteltu hikoiluun sopivaksi ja hengittäväksi. Urheiluhuppari sopii erityisesti fyysistä työtä tekeville työntekijöille sekä liikuntaa rakastavalle yhteistyökumppanille tai asiakkaalle mainoslahjaksi.

Hupparin painatustapa taas valitaan sen materiaalin ja toiveittesi mukaisesti. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään käymään läpit eri vaihtoehdot ja mikä niistä sopii juuri valitsemiesi hupparien painatukseen. Huppari logolla on tarkoitettu kestämään aikaa ja pesukertoja.

Valitse hupparin painatus

Tilatessa huppareita omalla painatuksella painatusmenetelmän valinta on olennainen. Eri teknologiat tarjoavat erilaisia etuja, jotka vaikuttavat sekä visuaaliseen ilmeeseen että käyttömukavuuteen. Alla on listattu suosituimmat menetelmät ominaisuuksineen, jotta hupparin painatus tuottaa haluamasi tuloksen:

 1. Silkkipaino
  – Ihanteellinen suurille erille
  – Tarjoaa kestävyyttä ja värien pitkäaikaista säilymistä
  – Edullinen vaihtoehto suurissa määrissä
 2. Lämpösiirtopainatus
  – Sopii erinomaisesti yksityiskohtaisille kuville ja monimutkaisille designeille
  – Mahdollistaa värien ja kuvioiden tarkan toiston pienissäkin erissä
 3. Digitaalinen painatus (DTG)
  – Paras valinta fotorealistisille kuvioille ja yksittäisille tuotteille
  – Ei vaadi ennakkoasetteluja, mikä mahdollistaa nopeat ja kustannustehokkaat pienet erät

Valitessa sopivaa painatusmenetelmää, huomioi paitsi hupparien määrä ja kuvion monimutkaisuus, myös käyttötarkoitus ja toivottu vaikutelma. Laadukas painatus ei ainoastaan lisää vaatteen visuaalista vetovoimaa, vaan se myös kertoo brändisi tarinaa ja arvoja.

Muista, että oikea painatusmenetelmä voi parantaa merkittävästi yrityksesi näkyvyyttä ja vaikuttaa positiivisesti asiakkaittesi kokemukseen. Yrityslahja.fi asiantuntijat auttavat mielellään kertomaan eri menetelmistä, jotta löydät juuri oikean hoitaa hupparien painatus.

Mitä huppariin voi painattaa

Huppariin voi painattaa lähes mitä tahansa, mikä tekee siitä erinomaisen välineen yrityksen brändäyksessä. Suosituin valinta on huppari logolla, joka on tehokas tapa lisätä tunnettuutta ja näkyvyyttä. Lisäksi voit valita painattaa huppariin iskulauseita tai muita tekstielementtejä, jotka välittävät yrityksesi viestiä tai arvoja. 

Nykyaikaiset painatusmenetelmät mahdollistavat myös QR-koodien painattamisen, mikä on erinomainen keino ohjata ihmisiä suoraan yrityksesi verkkosivuille tai kampanjasivuille. Jokainen elementti voi toimia itsenäisenä mainoksena, joka kantaa yrityksesi brändiä eteenpäin.

Mihin painatus kannattaa hupparissa lisätä

Painatuksen sijainti hupparissa on yhtä tärkeä kuin itse painettava kuva tai teksti. Voit valita painattaa designin rintaan, selkään, hihan tai jopa hupun alueelle. Jokainen sijainti tarjoaa omat etunsa näkyvyyden ja tyylin suhteen. Esimerkiksi logon painatus rintapuolelle luo klassisen ja ammattimaisen ilmeen, kun taas sloganin sijoittaminen selkäpuolelle voi herättää enemmän huomiota suurissa yleisöissä. 

Painatuksen sijoittelu voidaan myös mukauttaa erityistarpeiden mukaan, jotta se tukee parhaiten haluttua brändi-ilmettä ja viestintää. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa painatuksen sijainnin valinnassa, jotta markkinointitavoitteesi täyttyvät ja ylittyvät pitkälläkin aikavälillä.

Laadukkaat hupparit painatuksella tarpeittesi mukaan

Laadukas huppari painatuksella on ihanteellinen valinta niin yrityksille kuin yhdistyksille. Hupparit ovat käytännöllisiä ja mukavia, minkä vuoksi ne soveltuvat mainiosti työvaatteiksi, edustusasusteiksi tai jopa henkilökunnan virkistyskäyttöön. Niiden monikäyttöisyys tekee niistä myös erinomaisia lahjoja tai jakotuotteita erilaisissa tapahtumissa, sillä ne ovat sekä käytännöllisiä että miellyttäviä käyttää.

Hupparien painatus tarjoaa loistavan mahdollisuuden vahvistaa yrityksen tai yhdistyksen brändi-ilmettä. Saat hupparit omalla logolla, sloganilla tai muulla tekstillä, tai vaikka sosiaalisen media käyttäjätunnuksella. Jokainen huppari voidaan suunnitella yksilöllisesti vastaamaan tarkasti yrityksesi brändin visuaalista ilmettä ja viestintästrategiaa. Tämä ei ainoastaan lisää brändin tunnettuutta, vaan myös luo yhteenkuuluvuuden ja ylpeyden tunnetta työntekijöissä.

Laadukas painatus on avain pitkäikäiseen ja vaikuttavaan brändäyksen. Käyttämällä kestäviä painatusmenetelmiä, kuten silkkipainoa tai digitaalista painatusta, voimme varmistaa, että logosi ja viestisi säilyvät selkeinä ja värikkäinä pitkään. Hupparit omalla painatuksella ovat kustannustehokas tapa mainostaa yritystäsi tai yhdistystäsi laajalle yleisölle, ja ne jatkavat brändisi edistämistä joka kerta, kun niitä käytetään.

Huppari sopii rentoon työympäristöön erittäin hyvin – ohuet hupparit sopivat sisäkäyttöön ja kevyeen ulkotyöhön, kun vastaavasti paksummat premium-hupparit ovat monikäyttöisiä myös ulkotöissä.

Osa verkkokauppamme mallistosta erityisesti painottaa eettisyyttä, alkaen luomupuuvillasta, joka on 100% Reilun Kaupan mukaisesti sertifioitua. Löydät malliston hakusanalla Cottover.

Joissain tuotteissamme on erittäin suuri värivalikoima – joitain huppareita ja collegeja on saatavilla jopa yli viidessätoista värissä. Laaja perusvärien valikoima mahdollistaa brändisi mukaisen vaatteen siten, että siihen voidaan tuotaa laadukas ja erottuva painatus.

yrityslahja.fi verkkokauppa mahdollistaa monipuoliset tilausvaihtoehdot. Perusajatus vaatteiden tilauksessa on se, että kun olet valinnut haluamasi vaatemallin ja värin, voit lisätä haluamasi määrän eri kokovaihtoehtoja suoraan ostoskoriin. Tällöin voit toimittaa myös useammalle eri pohjavärille sopivat painoaineistot suoraan oikeiden vaatteiden yhteyteen.

Paras painatustekniikka huppariin riippuu hupparin materiaalista, budjetista, värimäärästä ja halutusta lopputuloksesta. Tässä on kolme suosittua painatustekniikkaa, joita voidaan käyttää huppareihin:

 • Silkkipainatus: Silkkipainatus on yleisin ja suosituin painatustekniikka huppareihin. Se sopii erityisesti suurille tilauksille ja yksinkertaisille malleille, joissa on rajallinen värimäärä. Silkkipainatuksessa käytetään erillistä seulaa jokaiselle värille, ja väri siirretään huppariin painamalla väri seulasta kankaaseen. Silkkipainatus tuottaa kestäviä ja selkeitä tuloksia.
 • Lämpösiirto: Lämpösiirtotekniikka sopii parhaiten pienille tilauksille ja monimutkaisille malleille, joissa on useita värejä tai valokuvia. Tässä menetelmässä kuva tulostetaan erityiselle paperille, joka siirretään sitten huppariin kuumapainamalla. Vaikka lämpösiirto ei ole yhtä kestävä kuin silkkipainatus, se voi tuottaa monimutkaisempia kuvioita.

Toimitamme Postin tai Matkahuollon kautta hupparit mihin tahansa Suomessa.