Hupparit painatuksella

Hupparit omalla painatuksella verkkokaupasta yrityksesi väreissä, logoilla ja kuvilla
Hupparit sopivat erinomaisesti yritystekstiileiksi tai työvaatteiksi- kun painatat huppariin yrityksesi logon tai esimerkiksi tuotteen nimen, niitä voi käyttää sekä toimivina, teknisinä työvaatteina, työntekijöiden huomioimisessa tai liikelahjoina.

Hupparit painatuksella – mallit ja koot

Huppareissa on varaa valita – malleja on kymmeniä, useissa eri väreissä sekä kokovaihtoehdoissa. Selaa valikoimaamme, ja etsi juuri sinun yrityksellesi sopiva huppari painatuksella – ekologinen huppari, vetoketjulla tai ilman, taskuilla ja haluamillasi logoilla.

Hupparin materiaali kannattaa valita käyttötarve ja yrityksen periaatteet huomioiden. Monikerroksiset premium-hupparit ovat lämpimiä, ihanan pehmeällä fleecellä vuorattuja paksuja vaatteita, jotka pitävät kohtuullisesti jopa tuultakin. Ohuemmat hupparit ovat vastaavasti edullisempia, ja sopivat paremmin vaikkapa sisäkäyttöön työvaatteeksi.

Huppari on moderni ja rento työvaate

Verkkokauppamme laaja yrityslahja valikoima on myös hyvin edullinen. Kiinteät toimituskulumme mahdollistavat suuremkin tilauksen tekemisen ilman, että kokonaiskulut pääsevät karkaamaan korkeiksi.

Yksilöi huppari painatuksella

Kun tarpeesi on huppari painatuksella, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat huppareihin yrityskohtaiset vaatteiden logopainatukset, merkit tai brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. Huppari omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas huppari luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Huppari sopii rentoon työympäristöön erittäin hyvin – ohuet hupparit sopivat sisäkäyttöön ja kevyeen ulkotyöhön, kun vastaavasti paksummat premium-hupparit ovat monikäyttöisiä myös ulkotöissä.

Osa verkkokauppamme mallistosta erityisesti painottaa eettisyyttä, alkaen luomupuuvillasta, joka on 100% Reilun Kaupan mukaisesti sertifioitua. Löydät malliston hakusanalla Cottover.

Joissain tuotteissamme on erittäin suuri värivalikoima – joitain huppareita ja collegeja on saatavilla jopa yli viidessätoista värissä. Laaja perusvärien valikoima mahdollistaa brändisi mukaisen vaatteen siten, että siihen voidaan tuotaa laadukas ja erottuva painatus.

yrityslahja.fi verkkokauppa mahdollistaa monipuoliset tilausvaihtoehdot. Perusajatus vaatteiden tilauksessa on se, että kun olet valinnut haluamasi vaatemallin ja värin, voit lisätä haluamasi määrän eri kokovaihtoehtoja suoraan ostoskoriin. Tällöin voit toimittaa myös useammalle eri pohjavärille sopivat painoaineistot suoraan oikeiden vaatteiden yhteyteen.

Paras painatustekniikka huppariin riippuu hupparin materiaalista, budjetista, värimäärästä ja halutusta lopputuloksesta. Tässä on kolme suosittua painatustekniikkaa, joita voidaan käyttää huppareihin:

  • Silkkipainatus: Silkkipainatus on yleisin ja suosituin painatustekniikka huppareihin. Se sopii erityisesti suurille tilauksille ja yksinkertaisille malleille, joissa on rajallinen värimäärä. Silkkipainatuksessa käytetään erillistä seulaa jokaiselle värille, ja väri siirretään huppariin painamalla väri seulasta kankaaseen. Silkkipainatus tuottaa kestäviä ja selkeitä tuloksia.
  • Lämpösiirto: Lämpösiirtotekniikka sopii parhaiten pienille tilauksille ja monimutkaisille malleille, joissa on useita värejä tai valokuvia. Tässä menetelmässä kuva tulostetaan erityiselle paperille, joka siirretään sitten huppariin kuumapainamalla. Vaikka lämpösiirto ei ole yhtä kestävä kuin silkkipainatus, se voi tuottaa monimutkaisempia kuvioita.

Toimitamme Postin tai Matkahuollon kautta hupparit mihin tahansa Suomessa.