SESAME. Bambuinen leikkuulauta

6,80 

Tee tuotteen valinnat

  • Huom! Painatettavien tai merkattavien tuotteiden minimitilausmäärät ja aloituskulu:

    • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen.
    • Yksiväripainatus musta tai valkea, minimitilausmäärä 15 kpl
    • Muut värit tai moniväripainatus, kaikkien painatusten täytyy olla saman kokoiset ja samassa kohdassa; minimitilausmäärä 50 kpl

6,80 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Tämä bambuisesta materiaalista valmistettu tarjoilualusta on käytännöllinen ja ympäristöystävällinen yrityslahja. Alustassa on ripustuslenkki, jonka ansiosta sitä on helppo säilyttää ja käyttää. Alustan koko on 0.42×0.16×0.21 metriä ja sen koko on 420 x 134 x 10 mm. Alusta sopii erinomaisesti tarjoilemaan ruoka-aineita, kuten leipiä, juustoja ja hedelmiä. Alusta toimitetaan pahvirasiassa, jonka koko on 260 x 135 x 10 mm.

Voit personoida tarjoilualustan omalla logollasi käyttäen laserkaiverrusta. Tämä antaa alustalle yksilöllisen ja tyylikkään ilmeen samalla, kun se edistää yrityksesi brändiä.

Bambumateriaali on kestävä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka sopii täydellisesti ruoan tarjoiluun. Alusta on helppo puhdistaa ja kestää kulutusta pitkään.

Tämä tarjoilualusta on ihana ja käytännöllinen lahjaidea yrityksesi edustajille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Se on myös erinomainen tapa näyttää yrityksesi vastuullisuutta ja sitoutumista ympäristöystävällisiin arvoihin.

Valitse väri

Natural