PISANI. Korkkinen lasinalusta

0,45 

Tee tuotteen valinnat

  • Huom! Painatettavien tai merkattavien tuotteiden minimitilausmäärät ja aloituskulu:

    • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen.
    • Yksiväripainatus musta tai valkea, minimitilausmäärä 15 kpl
    • Muut värit tai moniväripainatus, kaikkien painatusten täytyy olla saman kokoiset ja samassa kohdassa; minimitilausmäärä 50 kpl

0,45 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Tämä pyöreä korkkinen lasinalunen omalla painatuksella on ekologinen ja tyylikäs liikelahja, joka sopii mainiosti käytettäväksi juomapullojen ja -lasien alla. Lasinalusen koko on 0.33×0.33×0.34 metriä ja sen halkaisija on 100 mm, paksuus 5 mm.

Voit personoida lasinalusen omalla logollasi käyttäen laserkaiverrusta, silkkipainatusta tai siirtokuvapainatusta. Näin voit antaa lahjaksi uniikin ja personoidun tuotteen, joka edistää yrityksesi brändiä.

Korkki on luonnollinen ja kestävä materiaali, joka sopii hyvin ekologiseen liikelahjaan. Se suojaa pöytiä naarmuilta ja kosteudelta ja on helppo puhdistaa.

Tämä korkkinen lasinalunen on täydellinen lahjaidea yrityksesi edustajille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Se on myös hyvä tapa näyttää yrityksesi vastuullisuutta ja sitoutumista ympäristöystävällisiin arvoihin.

Valitse väri

Natural