Torkkupeitot ja viltit – loistava yrityslahjaidea

Torkkupeitto tai viltti on erinomainen ja arvostettu yrityslahja, joka voidaan personoida brodeeratulla logolla tai tarjota sellaisenaan. Tyylikkäät ja käytännölliset viltit ja torkkupeitot toimivat sekä sisustuselementteinä että ylellisinä käyttöesineinä, jotka tuovat mukavuutta arkeen.
Pitkäikäisyytensä ja luonnonmateriaalien ansiosta torkkupeitot ja viltit ovat myös ekologisia valintoja yrityslahjoiksi. Tarkista kunkin tuotteen sertifikaatit varmistaaksesi niiden ympäristöystävällisyyden. Valitsemalla laadukkaan ja kestävän lahjan yrityksesi viestii arvoistaan ja huolenpidosta niin asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneidenkin suuntaan.

Torkkupeitto tai viltti brodeerattuna

Logobrodeeratulla torkkupeitolla nostat yrityksesi näkyvyyttä kaikissa kodeissa ja muissa käyttökohteissa. Koska peitteet ovat myös suosittuja sisustustavaroita, logon on hyvä olla kohtuullisen pieni ja sen värien tulee sopia peitteen omaan väritykseen. Tällöin yrityksesi logo tulee oikealla ja huomaavaisella tavalla esille.

Torkkupeitto ja viltti ovat molemmat lämpimiä ja mukavia tekstiilejä, jotka sopivat hyvin kotiin tai lahjaksi. Brodeeraus lisää niihin henkilökohtaista kosketusta ja tekee niistä vieläkin erityisempiä. Valitse, kumpi näistä kahdesta sopii sinulle tai lahjansaajalle parhaiten.

Torkkupeitto on yleensä paksumpi ja pehmeämpi kuin viltti, ja sitä käytetään usein sohvalla tai sängyssä lisälämmikkeenä. Se voi olla valmistettu esimerkiksi fleece- tai chenille-kankaasta ja olla eri väreissä ja kuoseissa. Brodeeraus voidaan lisätä torkkupeiton kulmaan tai keskelle, ja se voi olla esimerkiksi lahjansaajan nimi, alkukirjaimet, kuva tai jokin muu mieluinen kuvio.

Viltti on ohuempi ja kevyempi kuin torkkupeitto, ja se sopii hyvin esimerkiksi piknikille, rannalle tai terassille. Viltti voi olla valmistettu puuvillasta, villasta tai keinokuidusta, ja se voi olla yksivärinen tai kuvioitu. Brodeeraus voidaan lisätä myös vilttiin, esimerkiksi kulmaan tai keskelle. Se voi olla samaa tyyppiä kuin torkkupeiton brodeeraus: lahjansaajan nimi, alkukirjaimet, kuva tai jokin muu toivottu kuvio.

Viltit ja peitteet – käyttökohteita

Laadukkaalla ja kauniilla peitteellä on aina käyttöarvoa, ja lukuisia eri käyttökohteita. tarpeellinen käyttötavara jolla on monta käyttökohdetta ja tarkoitusta.

  • Sisustuspeite: suosittu sisustustuote sohvalle ja sänkyyn
  • Viltti on mukava kietaista hartioille lämmittämään vaikkapa laavulla tai nuotiolla
  • Torkkupeitto on ylellinen ja pehmeä tuote, joka kutsuu rentoutumaan kotona ja työpaikalla
  • Mökillä tarvitaan aina peitteitä, vilttejä ja peittoja
  • Viltit ovat tarpeellisia myös retkellä tai veneessä

Fleece-peitteet ja villahuovat omalla brodeerauksella

Fleece on suosittu, lämmin ja pehmeä materiaali, jonka ominaisuudet ovat hyvin tiedossa. Fleece-peitteitä saa perinteisen sileän lisäksi myös moderneina, kuvioituna ja tekstuurilla varustettuina peittoina eri väreissä.

Villapeitto tai huopa on laadukas yrityslahja, jolla on käyttöä jokaisessa kodissa, sohvalla, vieraspeittona tai sisustusesineenä.

Peitto, peite tai viltti on hyvä liikelahja

Peitot, peitteet, viltit ja huovat ovat erinomaisia liikelahjoja, koska ne soveltuvat moneen eri käyttökohteeseen. Laadukkaat torkkupeitot ja viltit ovat myös erittäin kestäviä tuotteita, jotka kestävät myös pesua. Niiden käyttöikä on parhaimmillaan jopa kymmeniä vuosia.

Viltti on erinomainen valinta yrityslahjaksi, sillä se yhdistää käytännöllisyyden, tyylikkyyden ja ylellisyyden. Tämä monikäyttöinen lahja sopii mainiosti niin asiakkaille, yhteistyökumppaneille kuin työntekijöillekin, ja se välittää arvostuksen ja huomioon ottamisen viestin saajalleen.

Yksilöi torkkupeitto painatuksella

Kun tarpeesi on torkkupeitto logolla, muista että saat kaikki yrityslahjaf.fi verkkokaupan tuotteet merkattuna. Saat kaikkiin viltteihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit tai brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. Viltti yrityksen brändillä on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas viltti luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Torkkupeitot ja viltit saa verkkokaupastamme myös ilman brodeerausta. Onkin varsin suosittua lisätä yrityksen viesti ainoastaan viltin lahjapakettiin, esimerkiksi tarran tai painatuksen avulla.

Laadukkaiden peitteiden ja vilttien ekologisuutta lisää niiden erittäin pitkä käyttöikä. Laadukkaat ja ekologiset viltit kestävät helposti jopa kymmeniä vuosia, jolloin niiden valmistamisesta aiheutuvat hiilidioksidi- ym. tuotantopäästöt jäävät keskimäärin erittäin vähäiseksi.

Logon tai muun kuva-aineiston lähettäminen verkkokaupassa on erittäin helppoa – voit lähettää logotiedoston samalla, kun lisäät tuotteen ostoskoriin. Tällöin painoaineistosi kohdistuu aina oikealle tuotteelle automaattisesti.

Torkkupeitot ovat erinomaisia, kestäviä ja arvostettuja liikelahjoja:

  • Joululahja
  • Uuden asiakkaan tervetuliaislahja
  • Työntekijän lahja
  • Lahja lomalle tai vuorotteluvapaalle jäädessä
  • Yrityslahja

Näin ostat torkkupeiton lahjaksi

Logopainatuksella tai brodeerattuna viltit ja peitot ovat upeita yrityslahjoja. Viltit toimitetaan yleensä lahjapaketissa, jonka voi räätälöidä esimerkiksi painatuksella tai tarralla. Katso alta ohjeet, miten ostat logolla varustetun torkkupeiton verkkokaupasta.

Hinta: Alkaen 35,00 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Brodeeraus
Työkalut: