Kangaskassi painatuksella on hyvä yrityslahja

Kangaskassit omalla painatuksella ovat klassisia yrityslahjoja. Kangaskassi logo painatuksella on edullinen, helppo ja monikäyttöinen tapa tuoda brändiäsi esille ja varmistaa näkyvyys myös yrityksen toimitilojen ulkopuolella. Kangaskassit sopivat monipuolisesti kaikenlaiseen vapaa-ajankäyttöön ja toimivat käytännöllisinä liikelahjoina sekä työntekijöille, asiakkaille että yhteistyökumppaneille.

Erilaiset kangaskassit

  1. Klassinen kangaskassi omalla painatuksella: Valitse tämä klassinen, ympäristöystävällinen ja kestävä kangaskassi, joka on valmistettu 100% puuvillasta. Tämä malli sopii erinomaisesti messuille, konferensseihin tai asiakkaille jaettavaksi. Valitse yrityksesi logo tai muu haluamasi painatus, ja me hoidamme loput.
  2. Ekologinen luomupuuvillainen kangaskassi: Nosta yrityksesi ympäristöprofiilia tällä laadukkaalla luomupuuvillasta valmistetulla kangaskassilla. Valitse mieleisesi väri ja koko, sekä lisää yrityksesi logo tai muu haluamasi painatus. Tämä malli on erinomainen valinta yrityksille, jotka haluavat panostaa kestävään kehitykseen ja ekologisuuteen.
  3. Monikäyttöinen kangaskassi vetoketjulla: Tarjoa asiakkaillesi ja kumppaneillesi monikäyttöinen kangaskassi, joka on varustettu vetoketjulla lisäämään turvallisuutta ja käyttömukavuutta. Valitse haluamasi koko, väri ja materiaali, ja lisää oma painatus – tämä malli on ihanteellinen yrityslahjaksi, joka erottuu joukosta.
  4. Tyylikäs kangaskassi nahkayksityiskohdilla: Haluatko tarjota ylellisen lahjan asiakkaillesi tai yhteistyökumppaneillesi? Tämä tyylikäs kangaskassi, jossa on upeat nahkayksityiskohdat, on täydellinen valinta. Valitse yrityksesi logo tai muu painatus, ja anna tämän laadukkaan lahjan puhua puolestaan.
  5. Tilava kangaskassi olkahihnalla: Tämä tilava ja kestävä kangaskassi olkahihnalla on täydellinen lahja niille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä ja tyyliä. Valitse yrityksesi logo tai muu painatus, ja anna tämän monikäyttöisen lahjan vahvistaa yrityksesi brändiä.

Ekologisesta puuvillasta valmistetut kangaskassit

Ekologiset, sertifioidut kangaskassit ovat yksi suosituimmista yritysten mainostuotteista, eivätkä syyttä – ne tarjoavat edullisen tavan lisätä yrityksesi näkyvyyttä ja tuoda brändisi viesti esille mieleenpainuvassa muodossa. Kangaskassit logolla ja muulla omalla painatuksella jalkautuvat vahvasti katukuvaan, jolloin yrityksesi näkyy juuri siellä, missä asiakkaasikin ovat.

Kangaskassit omalla kuva painatuksella

Kangaskassit ja mainoskassit omalla kuvalla tai muulla yrityksesi viestillä liikkuvat näppärästi työpaikalta niin ruokakauppaan ja muualle ostoksille, jumppiin ja treeneihin sekä kouluun ja kirjastoon. Tyylikkäät kassit istuvat kaikenikäisten tyyliin, jolloin koko perhe voi hyödyntää yrityksesi monipuolisia kangaskasseja. Kangaskassi logolla sopii myös liikkuvassa työssä työhön liittyvien tarvikkeiden ja papereiden kuljettamiseen, jolloin työntekovälineet kulkevat aina paikasta toiseen yrityksesi väreissä ja tunnuksissa.

Tavanomaiseen muovikassiin verrattuna, yksittäisen kangaskassin valmistukseen tarvittavan materiaalin ja energian määrä on huomattavasti suurempi. Kangaskassia voidaan kuitenkin käyttää lukuisia kertoja, jolloin sen hiilidioksidijalanjälki muodostuu ennen pitkää pienemmäksi kuin tyypillisesti kertakäyttöisen muovikassin.

Kangaskassin painatuksessa käytettyjen värien määrä on yksi hinnoitteluun vaikuttava tekijä. Yhdellä värillä tehty yksinkertainen painatus on jonkun verran edullisempi kuin monimutkaisempi väritys. värien määrä ei silti ole rajoitettu millään tavalla – voit myös digipainattaa kangaskassit valokuvalla, ja painatuksen värintoisto on erinomainen.