Mainoslippikset painatuksella

Lippis on moderni työvaate – se sopii erityisesti asiakaspalvelutyöhön ja ulkotyöskentelyyn kesällä. Marlean verkkokaupasta saat lippikset logopainatuksella, jolloin tuot yrityksesi brändiä hyvin esille – jopa vapaa-aikana!

Erilaiset mainoslippikset ja niiden tyylit – Valitse oikeanlainen mainoslippis

Mainoslippiksiä on olemassa montaa eri tyyliä, ja niillä on myös lempinimiä. Itse lipasta on eri kaarevuus-, pituus- ja leveysvaihtoehtoja, mutta karkeasti ne voi lajitella suoriin ja kaareviin, lyhyisiin ja pitkiin. Lisäksi on olemassa erikoistarkoituksiin tehtyjä lippalakkeja, kuten huomioväreillä varustettu metsästäjän lippis, joka on kevyesti vuorattu ja lämmin.

Tässä muutamia yleisimpiä lippismalleja:

  • Snapback lippis on yleisnimitys sellaisille lippiksille, joissa on napsautettava muovinen säätönauha takaraivolla. Katso Snapback lippikset painatuksella.
  • Army-lippis on lyhyellä, vähän kaarevalla lipalla varustettu harmaa, vihreä tai camovärinen lippalakki
  • Sandwich-lippis on perinteinen lippis, jossa on esitaivutettu, useampikerroksinen lippa vahvikepahvilla tai kankaalla.
  • Baseball-lippis on reilusti kaarevalla, puolipitkällä lipalla varustettu lippis, jossa voi olla myös verkkoreunat. Baseball-lippiksessä on yleensä pienet hengitysreiät laella.
  • Trucker-lippis on valkealla etuosalla ja lähes poikkeuksetta logopainatuksella varustettu, monesti suoralippainen lippis.
  • Golf-lippis on hillityllä tasavärillä, ja usein logopainatuksella tai brodeerauksella varustettu perinteinen laadukas lippalakki.

Katso myös talvikäyttöön soveltuvat mainospipot painatuksella!

Yksilöi lippis omalla painatuksella

Kun tarpeesi on lippis logo painatuksella, muista että saat kaikki yrityslahjat omalla painatuksella. Saat lippiksiin yrityskohtaiset vaatteiden logopainatukset, merkit tai brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. Lippis omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas lippis luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Suositun metsästäjälippiksen väri on fluoresoiva oranssi – se toimii erittäin tehokkaana huomiovärinä ja erottuu hyvin hämärässä.

Sporttisemmissa lippiksissä on lähes poikkeuksetta hikinauha. Se lisää lippiksen käyttöikää ja käyttömukavuutta lämpimällä kelillä.

Yritys saa määrittää työntekijöidensä pukeutumista yritysvaatteiden osalta, kunhan se ei syrji mitään ihmisryhmää. Joihinkin työasuihin kuuluu kiinteänä osana moderni työlippis, mutta perinteisessä toimistotyössä lippiksiä harvemmin näkee.

Suuressa osassa lippiksiä on säädettävä takapanta, jolloin se soveltuu moneen eri kokoon. Osa lippiksistä on one-size-for-all, mutta ne saattavat sisältää joustavia materiaaleja (esim. sporttilippikset) jolloin sopivuus on hyvä.