GAUTHIER. Bambuinen lasinalunen

5,96 

Tee tuotteen valinnat

  • Huom! Painatettavien tai merkattavien tuotteiden minimitilausmäärät ja aloituskulu:

    • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen.
    • Yksiväripainatus musta tai valkea, minimitilausmäärä 15 kpl
    • Muut värit tai moniväripainatus, kaikkien painatusten täytyy olla saman kokoiset ja samassa kohdassa; minimitilausmäärä 50 kpl

5,96 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Tämä bambuisesta materiaalista valmistettu lasinalusten setti on ympäristöystävällinen ja kestävä lahjaidea yrityksellesi. Setti sisältää neljä lasinalusta, jotka ovat kaikki 0.39×0.26×0.26 metrin kokoisia. Alustan koko on 100 x 100 x 6 mm ja ne sopivat täydellisesti kaikenkokoisille juomalaseille.

Voit lisätä yrityksesi logon lasinalusen pintaan käyttämällä UV-painatusta, laserkaiverrusta tai silkkipainatusta. Näin voit personoida lahjasi ja saada brändisi näkymään esille asiakkaillesi.

Setti toimitetaan pahvirasiassa, mikä lisää sen arvoa ja antaa ammattimaisen vaikutelman vastaanottajalle. Pahvirasian koko on 119 x 121 x 56 mm. Tämä lahja on täydellinen valinta yrityksesi mainostamiseen ja muistamiseen.

Valitse väri

Natural