Ekologiset liikelahjat

Ekologiset liikelahjat ovat olleet nouseva trendi jo vuosia, kun yritysten vastuullisuus muodostuu jatkuvasti tärkeämmäksi. Verkkokaupan ekologisten liikelahjojen valikoimaan on nostettu kestävästi kehitettyjä tuotteita, joissa käytetään uusiutuvia materiaaleja, kierrätysmateriaalia ja jotka voidaan kierrättää tavanomaista liikelahjaa paremmin. Tuotteiden laadukkuus muodostaa myös osan ekologisuutta, laadukkaan tuotteen selvästi pidemmän elinkaaren kautta.

Ekologinen kynä on hyvä liikelahja

Yrityksen logolla painatettu kynä on todennäköisesti kaikista perinteisin ja yleisin liikelahja. Puu- tai kuitupohjaiseesta pintamateriaalista tai kierrätysmuovista tehtynä varustettuna, painatettu kynä on sekä ympäristöystävällinen valmistaa, että täysin kierrätettävissä.

Ekologiset pyyhkeet yritykselle lahjaksi

Ekologiset pyyhkeet valmistetaan yleensä kierrätyspuuvillasta, jolloin niiden hiilijalanjälki on uusiomateriaalista valmistettuun pyyhkeeseen verrattuna erittäin pieni. Kierrätyspuuvillaiset pyyhkeet eivät myöskään sisällä mikromuoveja, toisin kuin esim. fleecet ja jotkut kangassekoitteet. Pyyhkeiden yleisin merkkaustapa on perinteinen brodeeraus sen kestävyyden vuoksi, mutta myös erilaiset kangasmerkit ja nahkamerkit ovat suosittuja ekologisten pyyhkeiden merkkaustapoja.

Näytä lisää

Katso ekologisten liikelahjojen valikoima!

Ekologisuus ja sertifikaatitCottover Collegepaita ekologisuus sertifikaatit

Erityisesti vaateteollisuudessa valvotaan tuotteiden ekologisuutta erilaisten sertifikaattien avulla. Esimerkiksi Öeko-Tex on tunnettu ekologisuutta ja tuotannon hiilijalanjälkeä valvova taho, joka myöntää erilaisia sertifikaatteja myös työvaatteille, pyyhkeille ja muille kangastuotteille.

Ekologinen Cottover-mallisto on Joutsen-, GOTS- ja Öko-Tex-merkitty. Mallistossa käytetty puuvilla on 100 % ekologista ja sillä on Reilun kaupan sertifiointi. Eko sertifioidut liikelahjat täyttää kyseisen sertifiointiorganisaation kriteerit ja on käynyt läpi riippumattoman tarkastuksen.

Vaihda vaatteet tai tekstiilit ekologisempiin

Vaatteita ja tekstiilejä, kuten pyyhkeitä käytetään paljon ja niiden käyttöaika on melko lyhyt. Vaatteiden ekologisuus muodostuukin muun muassa kierrätysmateriaalien käytöstä ja tuotteen käyttöiästä, jotka mahdollistavat ostetun tuotteen hyödyntämisen mahdollisimman pitkään. Painattamalla ekologisia vaatteita oman yrityksesi brändin mukaisesti, jätätkin pitkäaikaisen jäljen. Laadukas painatus kestää kovaa käyttöä ja useita pesukertoja, joten yrityksesi logo saa näkyvyyttä vuodesta toiseen!

Ekologiset pyyhkeemme on valmistettu kierrätyspuuvillasta, joten niiden hiilijalanjälki on pienempi, kuin tavallisilla pyyhkeillä. Lisäksi kierrätyspyyhkeet eivät sisällä mikromuoveja ja saastuta näin maapallon meriä. Yleisin merkkaustapa pyyhkeillä onkin perinteinen brodeeraus ja kangasmerkit ja nahkamerkit. Teetä siis tyylikkäät pyyhkeet omalla logollasi ja nostata yrityksesi vastuullista imagoa!
Voit mennä myös perinteisemmällä liike- tai mainoslahjalla ja painattaa yrityksesi logolla varustetut ekologiset kynät. Puu- tai kuitupohjaiset kynät tai vaikkapa kierrätysmuovikynät ovat ympäristöystävällinen valinta, sillä ne voidaan kierrättää käytön jälkeen. Valitse ekologinen lahja ja näytä, että yrityksesi välittää!

Eettiset liikelahjat

Ekologisuuden lisäksi myös eettisyys ja vastuullisuus on kasvava trendi, joka heijastuu myös liikelahjoihin. Liikelahjojen eettinen tuotanto on tärkeää, koska liikelahjat ovat monesti verrattain edullisia tuotteita joiden tuotanto on keskittynyt lähes poikkeuksetta erilaisiin halpatyömaihin kuten kaukoitään tai kolmansiin maihin. Eettistä tuotantoa liikelahjoihinkin sertifioivat mm. Reilu Kauppa ja FairTrade.

Yksilöi ekologiset liikelahjat painatuksella

Kun tarpeesi on ekologinen liikelahja logolla, muista että saat kaikki yrityslahjat merkattuna. Saat kaikkiin ympäristöystävällisiin liikelahjoihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Ekologinen liikelahja omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas ekologinen liikelahja luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Öeko-Tex on todennäköisesti tunnetuin ekologisesta vaate- ja kangastuotannosta kertova sertifikaatti, jolla on erittäin tiukat myöntämiskriteerit.

FairTrade valvoo enimmäkseen eettisyyttä, mutta ekologisuus ja eettisyys kulkevat todella usein käsi kädessä, etenkin alkutuotannon osalta.