Muistikirjat omalla painatuksella

Muistikirjat omalla logo painatuksella soveltuvat erinomaisesti niin henkilökunnalle kuin mainos- tai liikelahjaksi. Muistikirjoja löytyy monenlaisia niin perinteisempiä kuin pirteän värisenä. Kaikki verkkokaupasta löytyvät muistikirjat voidaan merkata asiakkaan omalla logo-painatuksella tai halutessa kokonaan omalla painatuksella.

Muistikirjat logolla joka tarpeeseen

Marleasta löydät todella monipuolisen valikoiman erilaisia muistikirjoja ja vihkoja painatuksella. Kaikki tuotteet ovat tiestysti saatavilla omalla painatuksella, sekä yrityksen väreissä ja tyylissä.

Muistikirjat omalla painatuksella tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tuoda brändisi visiota ne toimivat niin yrityslahjana kun mainoslahjana sillä voit suunnitella kaiken aina vihkon kansikuvasta taka kanteen.

Jos arvostat ekologisia tuotteita, kierrätysmateriaaleista valmistettu muistivihko on hyvä valinta, jos etsit ekologista mainosvihkoa liikelahjaksi. Lahjarasiaan pakatut muistikirjasetit toimivat mainiosti liikelahjana tai henkilökunnan käyttöön. Tutustu nyt yrityslahja.fi verkkokaupan kattavaan muistikirja valikoimaan ja toteuta juuri sinun yritykselle sopivat muistikirjat omalla logo painatuksella.

Voit myös suunnitella muistivihkon kanssa sopivat mainoskynät täältä.

Minkä kokoisia muistikirjoja on?

Muistikirjoja on monen kokoisia. Löydät alapuolelta listan suosituimmista malleista:

  • A4 muistikirja
  • A5 muistikirja
  • A6 muistikirja
  • A7 muistikirja
  • B6 muistikirja
  • B7 muistikirja

Kyllä saa! Kaikkiin muistivihkoihin saat oman logo painatuksen.

Toimitusaika vaihtelee suuresti. Yleensä toimitusaika on muutama päiviä hyväksytystä vedoksesta. Voit kysyä lisätietoja asiakaspalvelusta.

Kyllä on! yrityslahja.fi verkkokaupasta löytyy kierrätysmateriaaleista valmistettuja muistivihkoja. Nämä tuotteet toimivat hienosti jos etsit ekologista liikelahjaa.