Liikelahjat

Liikelahjat logolla – Tehokas tapa rakentaa yrityksesi brändiä ja parantaa asiakassuhteita

Asiakaslahjat, korkealaatuiset yrityslahjat ja jaettavat tuotteet ovat erinomaisia keinoja nostaa yrityksesi brändi esiin potentiaalisten asiakkaiden, työntekijöiden ja vapaa-ajan parissa. Tutustu yrityslahja.fi verkkokaupan liikelahja-valikoimaan ja muihin logoilla varustettuihin tuotteisiin – vasemmalla olevasta valikosta löydät helposti eri lahjatuotekategoriat. Valikoimastamme löytyy myös loistavia mainoslahjoja työntekijöille sekä liikelahjoja asiakkaille – tutustu tarjontaan!

yrityslahja.fi verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman erilaisia korkealaatuisia liikelahjoja, jotka sopivat erinomaisesti yrityksesi asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja työntekijöille. Liikelahjat ovat tehokas tapa vahvistaa suhteita ja luoda positiivista mielikuvaa yrityksestäsi. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydelliset lahjat, jotka ilahduttavat saajiaan ja heijastavat yrityksesi arvoja.

 1. Elektroniikkatuotteet: Valitse laajasta valikoimastamme erilaisia elektroniikkatuotteita, kuten Bluetooth-kaiuttimia, laturipankkeja, langattomia kuulokkeita tai älykelloja. Voimme räätälöidä tuotteet yrityksesi logolla tai muulla painatuksella, jolloin ne toimivat erinomaisena mainosvälineenä.
 2. Toimistotarvikkeet: Toimistotarvikkeet, kuten kynät, muistikirjat, kalenterit ja hiirimatot, ovat käytännöllisiä ja arvostettuja liikelahjoja. Voit valita eri materiaaleista, väreistä ja malleista, ja lisätä yrityksesi logon tai muun haluamasi painatuksen.
 3. Matkailu- ja vapaa-ajan tuotteet: Matkailu- ja vapaa-ajan tuotteet, kuten matkalaukut, termosmukit, sateenvarjot ja retkityynyt, ovat loistavia liikelahjoja, jotka yhdistävät käytännöllisyyden ja tyylin. Voimme painaa yrityksesi logon tai muun haluamasi kuvion tuotteisiin, jolloin ne toimivat mainoksena ja luovat positiivisen mielikuvan yrityksestäsi.
 4. Koti- ja keittiötarvikkeet: Koti- ja keittiötarvikkeet, kuten laadukkaat kahvi- ja teesetit, keittiövälineet, viinipullon avaajat ja leikkuulaudat, ovat arvostettuja liikelahjoja, jotka sopivat monenlaisiin tilanteisiin. Voimme painaa yrityksesi logon tai muun haluamasi kuvion tuotteisiin, jolloin ne toimivat mainoksena ja luovat positiivisen mielikuvan yrityksestäsi.
 5. Henkilökohtaiset lahjat: Henkilökohtaiset lahjat, kuten korut, kosmetiikkalaukut, kylpytakit ja huivit, ovat erityisen arvostettuja liikelahjoja.

Ekologiset liikelahjat – Vastuullisesti valmistettu lahja

Eettisesti valmistetut, ekologiset liikelahjat ovat nouseva trendi yritysten vastuullisuuden lisääntyessä jatkuvasti. Liikelahjojen ekologisuus muodostuu yleensä kierrätysmateriaalien käytöstä, lopputuotteen kierrätettävyydestä, sekä kestävän kehityksen mukaisesti sertifioidusta liikelahjan tuotannosta. Katso valikoima alatuoteryhmästä!

Puiset liikelahjat on suosittuja

Puiset liikelahjat voivat olla todella suosittuja. Ne tuovat mukanaan luonnollisen ja kestävän ulkonäön, ja ne voidaan usein räätälöidä yrityksen logolla tai muulla yksilöllisellä muotoilulla. Tässä on joitakin suosittuja puisia liikelahjoja:

 1. Puiset kynät tai kynäsetit: Nämä ovat klassisia ja tyylikkäitä lahjoja, jotka ovat sekä käytännöllisiä että kauniita.
 2. Puiset leikkuulaudat: Nämä voivat olla suuria tai pieniä, ja ne voidaan kaivertaa yrityksen logolla tai muulla yksilöllisellä viestillä.
 3. Puiset muistiinpanolehtiöt: Nämä ovat ainutlaatuisia ja käytännöllisiä lahjoja, jotka ovat erityisen suosittuja toimistoympäristöissä.
 4. Puiset USB-muistitikut: Tämä on moderni lahja, joka yhdistää teknologian ja luonnon.
 5. Puiset kellot: Nämä ovat tyylikkäitä ja ainutlaatuisia lahjoja, jotka voivat olla erityisen vaikuttavia.
 6. Puiset viinilaatikot: Nämä ovat tyylikkäitä ja klassisia lahjoja, jotka voivat olla erityisen suosittuja yrityksissä, jotka arvostavat viiniä.
 7. Puiset kahvikupit tai teekupit: Nämä ovat käytännöllisiä ja ainutlaatuisia lahjoja, jotka voivat olla erityisen suosittuja toimistoympäristöissä.

Muista, että parhaat liikelahjat ovat sellaisia, jotka ovat sekä käytännöllisiä että yksilöllisiä. Puiset lahjat tarjoavat monia mahdollisuuksia molempiin.

Kotimaiset liikelahjat – Suomalaiset yrityslahjat

Suomalaisuus on aina varma valinta liikelahjoissa. Kotimaiset liikelahjat edustavat yleensä liikelahjojen laadukkaampaa ja arvostetumpaa päätä, ja niissä samalla painottuu design ja toiminnallisuus. Kun valitset Suomessa valmistetun liikelahjan, tuet kotimaista yrittäjyyttä, joka on varmasti myös liikelahjan saajan arvostama piirre.

Yksilöi liikelahja painatuksella

Kun tarpeesi on liikelahja tai mainoslahja, muista että saat kaikki yrityslahjat merkattuna. Saat verkkokaupasta liikelahjoihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Liikelahja omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin yrityslahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas liikelahja luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Liikelahjan valinta – Näin valitsen parhaan mahdollisen liikelahjan

Liikelahjan valinnassa on tärkeää miettiä, minkä viestin haluat lahjalla välittää. Lahjan tulisi olla merkityksellinen ja henkilökohtainen, mutta samalla myös ammattimainen. On tärkeää muistaa, että liikelahja edustaa yritystäsi ja sen arvoja, joten sen tulisi olla laadukas ja heijastaa yrityksesi brändiä.

Lahjan valinta riippuu suuresti siitä, kenelle se on tarkoitettu. Asiakas- tai kumppanisuhteissa on tärkeää tuntea vastaanottaja ja hänen mieltymyksensä. Mikäli lahja on tarkoitettu asiakkaalle, joka arvostaa ympäristöystävällisyyttä, voisi lahjaksi valita ekologisesti tuotetun tuotteen. Jos taas kyseessä on korkea-arvoinen liikekumppani, lahjan tulee olla sopivan arvokas, jotta se ei vaikuta liian halvalta tai miettimättömältä.

Budjetti on tietysti myös tärkeä tekijä liikelahjojen valinnassa. On tärkeää löytää tasapaino lahjan arvon ja budjetin välillä. Kuitenkin, kun kyseessä on liikelahja, laatu on usein tärkeämpää kuin määrä. On parempi antaa yksi laadukas lahja kuin monta halpaa.

Myös kulttuuriset seikat on hyvä ottaa huomioon. Eri maissa ja kulttuureissa on erilaiset tavat ja säännöt liittyen lahjoihin. Esimerkiksi joissakin kulttuureissa tietynväriset lahjat tai tietty lahjojen määrä voivat olla epäonnea tuottavia.

Lopuksi, lahjan tulisi olla sellainen, jota vastaanottaja voi käyttää tai josta hän voi nauttia. Parhaat liikelahjat ovat sellaisia, jotka tuovat iloa ja hyötyä vastaanottajalleen pitkään sen jälkeen, kun lahja on annettu.