Mainoskarkit logolla on hyvä yrityslahja

Mainoskarkit, mainostikkarit, mainossuklaat ja pastilliaskit ja muut pikkusyötävät ovat erinomainen tapa tuoda yritystäsi esille monessa tilanteessa. yrityslahja.fi verkkokaupan valikoimasta saat myös muut mainosmakeiset, purukumit, suklaat ja esimerkiksi onnenkeksit yrityksesi brändin mukaisella etiketillä ja logolla.

Mainoskarkeilla saat asiakkaiden huomion

Mainosmakeiset ovat todella kustannustehokas tapa markkinointiin ja mainostamiseen, siksi ne ovatkin todella suosittu vaihtoehto mainontaan erityisesti tapahtumissa. Mainoskarkkeja on monenlaisia ja makuisia. Suosituimpia tuotteita on esimerkiksi karkki logolla, karkkirasiat, tikkarit, kotimaiset mainoskarkit ja sokerittomat purukumit logo painatuksella.

Kotimainen mainossuklaa on hyvä liikelahja idea

Oman yrityksesi väreillä ja logolla painatettu mainossuklaa on maistuva ja näyttävä liikelahja, joka on samalla erittäin hienostunut annettava. Kotimainen mainoskarkki on myös ekologinen valinta. Omalla logolla varustetulla suklaaneliöllä on monta käyttökohdetta, esimerkiksi:

 • Ravintolat ja kahvilat: jälkiruokakahvin kylkiäinen
 • Hotellit: Hienostunut tapa tervehtiä huoneeseen saapuvaa asiakasta
 • Messut: Näyttävä ja mieleenpainuva handout-makeinen
 • Toimistot ja liiketilat: Asiakaspalvelupisteen makea herkku, työntekijöiden kahvihuoneen piristys
 • Tapahtumat: Massasta erottuva tapa huomioida potentiaalista asiakasta tai yhteistyökumppania

Mainospurukumi – moderni mainosmakeinen

Erittäin suositut mainospurukumit ovat omalla painatuksella varustettuja mainosmakeisia. Niiden etu moneen muuhun mainoskarkkiin on niiden pitkäikäisyydessä – purukumipaketti kulkee pitkään ihmisten mukana käsilaukussa tai taskussa, tuoden yrityksesi näkyviin pitkään. Purukumipakkaus on myös suurikokoinen pinta-alaltaan, joten siihen saa painatettua näyttävän ja selkeän yritysviestin.

Yksilöi mainosmakeiset omalla painatuksella

Kun tarpeesi on mainoskarkki logolla, muista että saat kaikki yrityslahja.fi tuotteet omalla merkkauksella. Saat kaikkiin mainosmakeisiin yrityskohtaiset logopainatukset ja merkinnät edullisesti ja nopeasti. Mainoskarkki omalla logo painatuksella on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla herkulliset suomalaiset mainosmakeiset luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Mainoskarkkien painatukseen liittyy usein aloituskustannus, koska makeiset ovat tuoretuotteita. Käärepapereiden ja pakkausten painatuksen jälkeen itse karkkien paketointi tehdään tilauksesta. Tarkasta tuotekohtaisesti mainoskaramellien aloituskustannukset ja aloitusajat.

Mainoskarkeissa on tuotteesta riippuen erilaisia tilausaikoja, jotka on kuvattu tuotekorteilla. Nopeampi tilaus (tyypillisesti 5pv – 2 vko) on yleensä hieman kalliimpi kuin standarditilaus (yleensä 4 viikkoa). Katso tuotekohtaisesti tilausajat ja tilauskustannukset!

Jos siis haluat mainoskarkit nopeasti valitse express toimitus!

Kyllä saa! kaikkiin mainoskarkkeihin voi painattaa esimerkiksi yrityksen logon tai mainostekstin.

Mainoskarkkeja on monenlaisia. Suosituimmat mainokarkit ovat:

 • Kotimaiset mainoskarkit
 • Suklaa mainoskarkit
 • Purukumit painatuksella
 • Karkkirasiat painatuksella
 • Karkkipussit painatuksella
 • Tikkari painatuksella