PEPPER. Bambuinen salaattikulho

10,60 

Tee tuotteen valinnat

  • Huom! Painatettavien tai merkattavien tuotteiden minimitilausmäärät ja aloituskulu:

    • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen.
    • Yksiväripainatus musta tai valkea, minimitilausmäärä 15 kpl
    • Muut värit tai moniväripainatus, kaikkien painatusten täytyy olla saman kokoiset ja samassa kohdassa; minimitilausmäärä 50 kpl

10,60 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Tämä neliönmuotoinen bambuinen salaattikulho on ihana ja ekologinen lahjaidea ruoan ystäville. Kulhon koko on 0.45×0.23×0.24 metriä ja sen koko on 214 x 214 x 70 mm. Kulho sopii täydellisesti salaattien ja muiden ruokalajien tarjoiluun.

Voit personoida salaattikulhon omalla logollasi käyttäen laserkaiverrusta, joka antaa kulholle tyylikkään ja yksilöllisen ilmeen. Kombinoimalla bambuiset SALVY-salaattiottimet saat ihanteellisen ekologisen lahjan.

Bambumateriaali on kestävä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto liikelahjalle, joka sopii täydellisesti ruoan tarjoiluun. Se on helppo puhdistaa ja kestää kulutusta pitkään.

Tämä bambuinen salaattikulho on erinomainen lahjaidea yrityksen edustajille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Se sopii erinomaisesti myös ympäristötietoisille henkilöille, jotka arvostavat kestävää ja ympäristöystävällistä kulutusta.

Valitse väri

Natural