GARCIA. Korkkinen lasinalusta

0,45 

Tee tuotteen valinnat

  • Huom! Painatettavien tai merkattavien tuotteiden minimitilausmäärät ja aloituskulu:

    • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen.
    • Yksiväripainatus musta tai valkea, minimitilausmäärä 15 kpl
    • Muut värit tai moniväripainatus, kaikkien painatusten täytyy olla saman kokoiset ja samassa kohdassa; minimitilausmäärä 50 kpl

0,45 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Tämä neliön muotoinen lasinalunen on tyylikäs ja ympäristöystävällinen vaihtoehto yrityksen mainoslahjaksi. Lasinalusen koko on 100 x 100 x 5 mm.

Pyöristetyt kulmat lisäävät lasinalusen tyylikkyyttä ja tekevät siitä miellyttävän käyttää. Lasinalunen on valmistettu korkista, joka on kestävä ja ympäristöystävällinen materiaali. Se suojaa pöytiä naarmuilta ja kosteudelta ja on helppo puhdistaa.

Voit personoida lasinalusen omalla logollasi käyttäen laserkaiverrusta, silkkipainatusta tai siirtokuvapainatusta. Näin voit lisätä yrityksesi brändin näkyvyyttä ja luoda mielenkiintoisen ja henkilökohtaisen lahjan.

Tämä lasinalunen sopii täydellisesti erilaisiin tilaisuuksiin, kuten yrityksen tapahtumiin, lahjaksi asiakkaille tai yhteistyökumppaneille. Se on myös hyvä tapa osoittaa yrityksen vastuullisuutta ja sitoutumista ympäristöystävällisiin arvoihin.

Valitse väri

Natural