Simon. Mini-UDP-muisti 4GB

5,08 

Mini 4GB UDP-muistitikku logolla. Alumiinia. Toimitetaan PP laatikossa.

Tämä mini 4GB UDP-muistitikku on erinomainen tapa tallentaa ja siirtää tärkeitä tiedostoja kompaktissa koossa. Muistitikku on pienikokoinen, kevyt ja helppo kuljettaa mukana minne tahansa. Sen kapasiteetti riittää tallentamaan suuren määrän tiedostoja, kuten dokumentteja, kuvia ja musiikkia.

Muistitikku on myös personoitavissa omalla logolla, mikä tekee siitä erinomaisen markkinointituotteen tai yrityslahjan liikekumppaneille, asiakkaille tai työntekijöille. Sen tyylikäs ja kompakti muotoilu tekee siitä käytännöllisen ja ammattimaisen valinnan.

Muistitikussa on USB 2.0 -liitäntä, joka mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja sen tyylikäs ja kestävä rakenne tekee siitä luotettavan tallennusvälineen. Sen mini-koko ja käytännöllisyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan kaikille, jotka tarvitsevat kevyen ja helppokäyttöisen muistitikun tärkeiden tiedostojen tallentamiseen ja siirtämiseen.

Muistitikku omalla logolla on erinomainen valinta yrityksesi brändin edistämiseksi tai lahjaksi liikekumppaneille, asiakkaille tai työntekijöille. Sen käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat, ja sen käytännöllinen ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä arvostetun lahjan vastaanottajalle.

Painatustavat: Laser, Tampopainatus

Lisätiedot:

  • 0.32×0.23×0.23
  • Alumiini
  • 33 x 12 x 6 mm | Laatikko: 68 x 25 x 15 mm
Valitse väri

Musta, Syvänsininen, Satiinihopea

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ