Rahapussi on suosittu yrityslahja

Lompakot ja korttikotelot ovat suosittuja mainostuotteita, jotka ovat edelleen suosittuja, vaikka käteisen käyttö väheneekin vuosi vuodelta. Etenkin RFID-suojatulla korttikotelolla tai alumiinisella korttitaskulla viet potentiaalisen asiakkaasi sydämen, sillä hyvä suojaus estää lähimaksuominaisuuden väärinkäytön silloin, kun kortti on vaikkapa taskussa tai laukussa. Varasta siis huomio teettämällä aidosti hyödyllinen lompakko omalla painatuksellasi ja saat brändiäsi samalla esille!

Rahapussi on hyödyllinen mainoslahja

Rahapussi on hyödyllinen mainoslahja, joka säilyttää käyttäjän tärkeät kortit ja setelit kätevästi yhdessä paikassa.

Rahapussin valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota sen laatuun ja tyyliin. Laadukas rahapussi kestää pitkään ja antaa käyttäjälleen hyvän vaikutelman. Valitse tyylikäs ja ajaton muotoilu, joka sopii mahdollisimman monelle vastaanottajalle. Värejä kannattaa harkita yrityksen brändin mukaisesti, mutta kannattaa valita väri, joka sopii mahdollisimman moneen makuun.

Rahapussin voi personoida painattamalla yrityksen logon tai tunnuslauseen pussiin. Tämä luo yrityksellesi lisänäkyvyyttä ja muistuttaa lahjan saajaa yrityksen palveluista ja tuotteista. Toinen mahdollisuus on painattaa henkilön nimi tai nimikirjaimet pussiin, jolloin rahapussista tulee vieläkin henkilökohtaisempi lahja.

Rahapussi sopii hyvin esimerkiksi henkilökunnalle, asiakkaille tai yhteistyökumppaneille lahjaksi. Sitä voi antaa esimerkiksi juhlan, merkkipäivän tai tärkeän tapahtuman yhteydessä. Lahjan antaminen on hyvä tapa kiittää ja muistuttaa lahjan saajaa yrityksen arvoista ja tavoitteista.

Yksilöi lompakko painatuksella

Kun tarpeesi on lompakko tai rahapussi, muista että saat kaikki yrityslahjat merkattuna. Saat verkkokaupasta yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. rahapussi omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin yrityslahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas liikelahja luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Kyllä, rahapussiin on mahdollista tehdä painatus. Monet rahapussien valmistajat tarjoavat painatusta asiakkaan toivomalla tekstillä tai logolla. Painatus voidaan tehdä monilla eri tavoilla, kuten silkkipainolla tai lämpöprässillä.

Rahapussiin painatusta varten on useita eri tapoja, mutta paras vaihtoehto riippuu useista tekijöistä, kuten materiaalista, budjetista ja painatuksen laadusta.

Silkkipainatus on yksi yleisimmistä rahapussien painatusmenetelmistä. Se on kustannustehokas ja sopii hyvin yksivärisiin ja yksinkertaisiin logoihin tai teksteihin. Silkkipainatus sopii hyvin myös nahka- ja kangasrakenteisille rahapusseille.

Lämpöprässaus on toinen suosittu vaihtoehto rahapussien painatukseen. Tämä menetelmä käyttää lämpöä ja painetta siirtämään kuvion tai tekstin rahapussin pinnalle. Lämpöprässäys on yleensä kestävämpi kuin silkkipainatus ja se toimii hyvin monenlaisilla materiaaleilla.

Lisäksi digitaalinen tulostus on yhä suositumpi painatusmenetelmä rahapussien valmistuksessa. Se on tarkka ja monipuolinen painatusmenetelmä, joka mahdollistaa monimutkaisten kuvien ja moniväripainatuksen. Digitaalinen tulostus on hyvä vaihtoehto, jos tarvitset rahapussiin moniväristä logoa tai kuvaa.

Ennen kuin valitset rahapussiin painatustapaa, kannattaa harkita huolellisesti budjettia, haluttua painatustyyppiä ja rahapussin materiaalia, jotta löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Yleisesti ottaen, toimitus on nopea ja kestää yleensä muutaman päivän hyväksytystä vedoksesta.

Kun tilaat rahapussin logolla, toimitamme tilauksen mihin tahansa Suomessa. Voit siis tilata rahapussit esimerkiksi Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun, Ouluun, Jyväskylään, Kuopioon, Vaasaan tai mihin tahansa muuhun kaupunkiin Suomessa. Toimitus tapahtuu yleensä postitse tai kuljetuspalvelun välityksellä, ja toimituskulut voivat vaihdella riippuen tilauksen koosta ja toimituspaikasta.