Lompakot, käyntikorttikotelot ja korttitaskut puhelimeen

Lompakot ja korttikotelot ovat erinomaisia yrityslahjoja, sillä ne yhdistävät toimivuuden ja tyylikkyyden, tarjoten pitkäaikaisen muistijäljen yrityksestänne. Ne ovat ihanteellisia lahjoja yhteistyökumppaneille, asiakkaille tai pitkäaikaisille työntekijöille, korostaen arvostustanne ja vahvistaen suhteitanne. Valikoimamme sisältää monipuolisia personointivaihtoehtoja, kuten painatuksen yrityksenne logolla tai viestillä, mikä lisää lahjan yksilöllisyyttä ja mainosarvoa.

Laadukkaat lompakot ja korttikotelot ovat mainoslahjoina sekä käytännöllisiä että esteettisesti miellyttäviä. Ne ovat kestäviä ja tarjoavat jokapäiväisessä käytössä konkreettisen muistutuksen yhteistyöstänne ja yrityksenne arvoista. Erilaiset mallit ja personointivaihtoehdot mahdollistavat täydellisen lahjan löytämisen kuhunkin tilaisuuteen. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tuotteistamme ja personointipalveluistamme, jotta voimme auttaa valitsemaan täydelliset yrityslahjat.

Korttikotelo suosittu yrityslahja

Lompakot ja korttikotelot ovat suosittuja mainostuotteita, vaikka käteisen käyttö väheneekin vuosi vuodelta. Etenkin RFID-suojatulla korttikotelolla tai alumiinisella korttitaskulla viet potentiaalisen asiakkaasi sydämen, sillä hyvä suojaus estää lähimaksuominaisuuden väärinkäytön silloin, kun kortti on vaikkapa taskussa tai laukussa. Varasta siis huomio teettämällä aidosti hyödyllinen korttikotelo omalla painatuksella ja saat brändiäsi samalla esille!

Korttikotelo tai lompakko sopii hyvin esimerkiksi henkilökunnalle, asiakkaille tai yhteistyökumppaneille lahjaksi. Sitä voi antaa esimerkiksi juhlan, merkkipäivän tai tärkeän tapahtuman yhteydessä. Lahjan antaminen on hyvä tapa kiittää ja muistuttaa lahjan saajaa yrityksen arvoista ja tavoitteista.

Mainoslahjan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota sen laatuun ja tyyliin. Laadukas lompakko tai korttikotelo kestää pitkään ja antaa käyttäjälleen hyvän vaikutelman. Valitse tyylikäs ja ajaton muotoilu, joka sopii mahdollisimman monelle vastaanottajalle. Värejä kannattaa harkita yrityksen brändin mukaisesti, mutta kannattaa valita väri, joka sopii mahdollisimman moneen makuun.

Korttitasku puhelimeen

Korttitasku puhelimeen on suunniteltu yhdistämään modernin teknologian käyttömukavuus ja perinteisen lompakon toimivuus. Tämä käytännöllinen lisävaruste mahdollistaa tärkeimpien korttien, kuten luottokortin, henkilökortin tai kulkuavaimen, säilyttämisen suoraan puhelimen yhteydessä. Korttitasku on ihanteellinen vaihtoehto mainoslahjaksi, sillä se tuo yrityksen brändin jokapäiväiseen käyttöön ja tekee vaikutuksen pitkäkestoisen ja huolellisesti valitun lahjan kautta.

Korttitaskun muotoilu on sekä tyylikäs että kestävä, mikä varmistaa, että se vastaa nykyajan käyttäjien tarpeita. Painatuksella korttitasku voidaan räätälöidä yrityksen visuaalisen ilmeen mukaiseksi. Sen lisääminen puhelimeen lisää paitsi sen toiminnallisuutta myös suojaa, ja on samalla erinomainen keino parantaa yrityksen näkyvyyttä päivittäisessä elämässä.

Käyntikorttikotelo on tyylikäs yrityslahja

Käyntikorttikotelo on klassinen ja käytännöllinen lahja, joka sopii erinomaisesti yritysmaailman tarpeisiin. Sen avulla vastaanottajat voivat säilyttää käyntikorttinsa järjestelmällisesti ja ammattimaisesti, mikä auttaa heitä luomaan positiivisen ensivaikutelman liiketapaamisissa. Kotelon käyttö korostaa käyttäjän ammattimaisuutta ja huoliteltua imagoa, mikä tekee siitä erityisen arvostetun yrityslahjan.

Valikoimamme käyntikorttikotelot on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten metallista ja nahasta. Ne ovat saatavilla eri tyyleissä ja väreissä, joten jokainen yritys voi löytää itselleen ja yhteistyökumppaneilleen sopivan vaihtoehdon. Personointivaihtoehdot, kuten laserkaiverrus tai painatus, mahdollistavat yrityksen logon tai viestin lisäämisen elegantilla tavalla, mikä lisää lahjan yksilöllisyyttä ja muistiarvoa.

Käyntikorttikotelon antaminen lahjana ei ainoastaan välitä kunnioitusta ja arvostusta vastaanottajaa kohtaan, vaan se myös edistää yrityksen brändin näkyvyyttä. Käytännöllinen ja tyylikäs käyntikorttikotelo on loistava valinta yrityksen mainoslahjaksi, sillä se palvelee sekä päivittäistä käytännöllisyyttä että pitkäaikaista markkinointia. Tämä tekee siitä ihanteellisen lahjan asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai ansioituneille työntekijöille eri tilaisuuksissa.

Korttikotelot maksukorteille

Korttikoteloita voi käyttää myös maksukorteille, ja ne tarjoavatkin turvallisen säilytysratkaisun päivittäin käytettäville korteille. Nykyaikainen RFID-suojaus varmistaa, että henkilökohtaiset tiedot pysyvät turvassa luvattomalta pääsyltä. RFID-teknologia estää langattomat skannausyritykset, mikä on olennaisen tärkeää etenkin vilkkailla julkisilla paikoilla liikuttaessa. Kotelot on suunniteltu niin, että ne sopivat saumattomasti niin työ- kuin vapaa-ajan asuihin, tarjoten elegantin ja käytännöllisen lisän jokapäiväiseen elämään.

Korttikotelot ovat saatavilla monissa eri malleissa ja väreissä, jotka on räätälöitävissä yrityksen brändin mukaisesti. Personointi voidaan toteuttaa esimerkiksi logon, yhteystietojen tai muun graafisen elementin painatuksella. Tämä ei ainoastaan lisää tuotteen visuaalista houkuttelevuutta, vaan myös vahvistaa yrityksen näkyvyyttä ja bränditietoisuutta. Korttikotelot ovat ihanteellisia yrityslahjoja, jotka yhdistävät tyylikkyyden ja käytännöllisyyden, tehden niistä arvostettuja ja pitkäaikaisesti käytössä pysyviä esineitä.

Personoi korttitaskut ja korttikotelot painatuksella

Yksilölliset painatukset korttitaskuihin ja korttikoteloihin mahdollistavat yrityksen brändi-ilmeen vahvistamisen ja tekevät jokaisesta tuotteesta ainutlaatuisen. Painatuksella tai kaiverruksella voi tuoda esiin yrityksen logon, sosiaalisen media käyttäjätiedot tai muita visuaalisia elementtejä, jotka tekevät tuotteista välittömästi tunnistettavia ja lisäävät niiden arvoa saajalleen. Yksilöinti ei ainoastaan paranna tuotteen estetiikkaa, vaan kohottaa myös yrityksen ammattimaisuuden ja laadun kuvaa. Tuotteisiin voidaan painattaa tai kaivertaa esimerkiksi:

  • Yrityksen logo
  • Yhteystiedot
  • Iskulause tai motto
  • Graafiset kuviot tai räätälöidyt designit
  • Tapahtuman tai juhlan erityinen teema

Valitessa painatusta korttitaskuihin ja korttikoteloihin, ne muuttuvat paitsi käytännöllisiksi myös merkityksellisiksi lahjoiksi, jotka viestivät huomiota yksityiskohtiin ja yrityksen arvoihin. Personoinnin avulla lahjat erottuvat edukseen ja jättävät pitkäaikaisen vaikutuksen niiden saajiin. Ota yhteyttä ja autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan täydelliset yksilölliset painatukset seuraavaan yrityslahjaanne.

Kyllä, lompakkoon on mahdollista tehdä painatus. Painatus voidaan tehdä monilla eri tavoilla, kuten silkkipainolla tai laserkaiverruksella.

Korttitaskun, -kotelon tai lompakon painatusta varten on useita eri tapoja, mutta paras vaihtoehto riippuu useista tekijöistä, kuten materiaalista, budjetista ja painatuksen laadusta.

Silkkipainatus on yksi yleisimmistä rahapussien painatusmenetelmistä. Se on kustannustehokas ja sopii hyvin yksivärisiin ja yksinkertaisiin logoihin tai teksteihin. Silkkipainatus sopii hyvin myös nahka- ja kangasrakenteisille rahapusseille.

Lämpöprässaus on toinen suosittu vaihtoehto rahapussien painatukseen. Tämä menetelmä käyttää lämpöä ja painetta siirtämään kuvion tai tekstin rahapussin pinnalle. Lämpöprässäys on yleensä kestävämpi kuin silkkipainatus ja se toimii hyvin monenlaisilla materiaaleilla.

Metallisille koteloille suosituin menetelmä on laserkaiverrus. Se on tarkka ja monipuolinen painatusmenetelmä, joka mahdollistaa kauniin lopputuloksen. Digitaalinen tulostus taas on hyvä vaihtoehto, jos tarvitset rahapussiin moniväristä logoa tai kuvaa.

Ennen kuin valitset korttitaskun painatustavan, kannattaa harkita huolellisesti budjettia, haluttua painatustyyppiä ja rahapussin materiaalia, jotta löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Yleisesti ottaen toimitus on nopea ja kestää yleensä muutaman päivän hyväksytystä vedoksesta.

Kun tilaat korttitaskun tai muun tuotteen logolla, toimitamme tilauksen mihin tahansa Suomessa. Voit siis tilata rahapussit esimerkiksi Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun, Ouluun, Jyväskylään, Kuopioon, Vaasaan tai mihin tahansa muuhun kaupunkiin Suomessa. Toimitus tapahtuu yleensä postitse tai kuljetuspalvelun välityksellä, ja toimituskulut voivat vaihdella riippuen tilauksen koosta ja toimituspaikasta.