VENTER 8GB. USB-muistitikku 8GB

6,78 

Tee tuotteen valinnat

 • Huom! Painatettavien tai merkattavien tuotteiden minimitilausmäärät ja aloituskulu:

  • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen.
  • Yksiväripainatus musta tai valkea, minimitilausmäärä 15 kpl
  • Muut värit tai moniväripainatus, kaikkien painatusten täytyy olla saman kokoiset ja samassa kohdassa; minimitilausmäärä 50 kpl

6,78 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

8 GB bambuinen muistitikku logolla, tikussa on tukeva metalliklipsi joka mahdollistaa kiinnittämisen. Toimitetaan PP laatikossa joten tämä muistitikku logolla on erinomainen liikelahja idea.

Tämä 8 GB bambuinen muistitikku logolla on vastuullinen ja ympäristöystävällinen valinta yrityksesi lahjaksi. Muistitikku on valmistettu puusta, joka on uusiutuva luonnonvara, ja sen bambuinen ulkokuori tekee siitä kestävän ja kauniin.

Muistitikku on personoitavissa omalla logolla, mikä tekee siitä erinomaisen markkinointituotteen tai lahjan henkilökohtaisella kosketuksella. Voit käyttää sitä jakaa osana kampanjaa, antaa liikelahjaksi yhteistyökumppaneille tai tarjota työntekijöillesi vastuullisen ja ympäristöystävällisen työvälineen.

Muistitikun kapasiteetti riittää tallentamaan suuren määrän tiedostoja, kuten dokumentteja, kuvia ja musiikkia, ja sen nopea USB 2.0 -liitäntä mahdollistaa nopean tiedonsiirron. Muistitikku on helppo käyttää ja sen avulla voit varmuuskopioida tärkeitä tiedostoja, siirtää musiikkia, kuvia ja videoita eri laitteiden välillä tai vain tallentaa tärkeitä dokumentteja.

Bambuinen muistitikku logolla on ympäristöystävällinen ja vastuullinen valinta kaikille, jotka arvostavat kestävää kehitystä ja ympäristön suojelua. Sen personointi omalla logolla tekee siitä hienon lahjan tai mainoslahjan, joka edistää yrityksesi brändiä vastuullisesti. Sen käytännöllisyys, kestävyys ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä arvostetun lahjan vastaanottajalle.

Merkkaustavat: Silkkipainatus, UV-painatus, Laser, Tampopainatus

Lisätiedot:

 • 0.46×0.32×0.26
 • Bambu
 • Ympäristöystävällinen / ekologinen liikelahja
 • 60 x 19 x 10 mm | Laatikko: 90 x 40 x 22 mm
Valitse väri

Natural (vaalea)