Heijastin omalla logolla

Heijastimet yrityksen tai yhdistyksen logolla ovat joka syksyisiä hittituotteita, jotka toimivat erinomaisesti liikelahjoina. Monesti logoheijastimet ovat kiinnitettynä laukuissa ja vaatteissa läpi vuoden, jolloin yrityksesi saa paljon jatkuvaa näkyvyyttä – työntekijöiden ja asiakkaiden vapaa-ajalla.

Heijastin yrityksen logolla on yksi suosituimmista mainoslahjoista, sillä etenkin syksyn pimentyessä heijastimien kysyntä kasvaa ja niitä kerätään messuilta tai tapahtumista oikein mielellään. Heijastin onkin erinomainen liikelahja, sillä se antaa yrityksestäsi välittävän ja suojelevan kuvan, mutta tuo myös näkyvyyttä roikkuessaan takin tai laukun kyljessä parhaimmillaan ympäri vuoden.

Laadukas, sertifioitu heijastin tuo hyvin turvaa pimeällä, sillä heijastimenhan sanotaan olevan halpa henkivakuutus. Heijastimien teettäminen on edullista ja ne ovat kevyitä, joten kyseessä on loistava tuote vaikkapa messujen jakotuotteeksi tai asiakkaille kotiin vietäväksi. Heijastimen avulla brändäät yrityksestäsi inhimillisen ja hyväntahtoisen!

Muoviset prismaheijastimet monella värillä

Prismaheijastin on perinteinen, kovasta läpinäkyvästä muovista valmistettu ripustettava heijastin, joka erottuu erinomaisesti hämärässä ja pimeässä. Sen heijastuvuus perustuu muovin sisällä olevaan prismarakenteeseen, joka heijastaa valoa erinomaisesti takaisin, riippumatta heijastimen asennosta valonlähteeseen nähden. Lisäksi se heiluessaan välkkyy erottuvasti.

Koska prismaheijastimen heijastus tapahtuu heijastimen sisärakenteen prismoista, varsinainen heijastinmuovi voidaan toteuttaa useilla eri väreillä, ilman että se merkittävästi vaikuttaa heijastimen ominaisuuksiin. Prismaheijastimen saakin useissa väreissä ja muodoissa, esimerkiksi:

  • Perinteinen kirkas heijastin: Perinteinen heijastin josta logopainatus erottuu hyvin
  • Eläimen muotoiset heijastimet: Nallet, dinot, koirat, pöllöt ja kissat ovat perinteisiä ja erityisesti lasten suosiossa olevia heijastimia.
  • Neliö-, kolmio-, suorakaide- ja sydänheijastimet: Hyvin erottuvia heijastimia, joiden heijastinpinta-alaan on helppo sovittaa yrityksen logopainatus
  • Punainen, oranssi, sininen, vihreä, pinkki heijastin – prismaheijastimien värivaihtoehtoja on useita, joten yrityksesi brändin väritys voidaan huomioda heijastimessakin.

Yksilöi heijastimet painatuksella

Kun tarpeesi on heijastin logolla, muista että saat kaikki yrityslahja tuotteet omalla merkkauksella. Saat heijastimiin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Heijastin omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas heijastin luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Kyllä saa, saat tarkastin sinun brändillesi sopivan heijastimen muotonleikattuna. Kysy lisää asiakaspalvelusta.

Pehmoheijastin ei välky samaan tapaan kuin kovamuovinen prismaheijastin. Prismaheijastin liikkuvana heijastimena kiinnittää paremmin huomiota juuri välkkymisensä ansiosta.

Heijastimen vaikutus hämärän tai pimeän kelin liikenneturvaan on kiistämätön – hyvin erottuva heijastin parantaa jalankulkijoiden, pyöräilijöiden ja työntekijöiden liikenneturvaa merkittävästi.

Heijastin on tarpeellinen tuote, joka on lisäksi kevyt, pieni ja edullinen. Siihen saa painatettua yrityksen logon, joka näkyy käyttäjälleen pitkän aikaa – heijastimet ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä. Liikelahjana heijastin on kertakaikkiaan erinomainen!

Pehmoheijastimeen voi painaa logon lisäksi vaikka suuremmankin nelivärikuvan. Painatus ei heikennä heijastimen käyttöominaisuuksia, ja koska painatus tehdään kalvon alle, se on erittäin pitkäikäinen eikä haalistu.