Golfpallot painatuksella ja muut golf-logotuotteet

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi golfpallot painatuksella ja muut golf-tuotteet omalla logolla, yrityksen nimellä tai muulla brändillesi sopivalla kuvioinnilla. Golfpallot omalla logolla ovat kekseliäs ja mieleenpainuva liikelahja, muisto työntekijöille sekä hauska tapa yleisesti tehostaa yrityksen brändiä. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman golf-logotuotteita, jotka voidaan kaikki painattaa millä tahansa yrityksesi viestillä. Näin saat helposti todella laajaa näkyvyyttä unohtamattomalla tavalla.

Golfpallot omalla logolla

Kaikki yrityslahja.fi myymät golfpallot sisältävät aina yrityksen oman logon tai muun halutun painatuksen! Minimitilausmäärä golfpalloissa on tyypillisesti vain 10 laatikkoa (yhteensä 120 logolla varustettua golfpalloa), ja kaikkiin verkkokaupassa näkyviin hintoihin kuuluu laadukas ja kestävä logon neliväripainatus.

Golf-lahjapakkaus on hyvä yrityslahja

Verkkokaupastamme tilaat tietysti golf-logopallot sekä golf-tiit painatuksella, ja tilaamalla laadukkaat lahjapakkaukset, saat tyylikkäät liikelahjat valmiissa yrityksesi logolla varustetussa paketissa. Verkkokaupastamme löydät myös muita golftuotteita, kuten greenihaarukoita ja pallomerkkareita, joten muistathan kurkata samalla koko valikoiman! Meiltä löydät myös tiimillesi sopivat golfvaatteet ja muut vapaa-ajan vaatteet. Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme voit lisäksi aina räätälöidä valmiita kokonaisuuksia juuri yrityksellesi sopivaan muotoon.

BioGolf-pallot ovat yhtä hyviä ja kestäviä palloja kuin tavanomaisetkin pallot, vaikka ne ovatkin 100% kierrätysmateriaalista valmistettuja. Pallot ovat laadukkaita ja hyviä pelivälineitä – joskin painatukseltaan niin hienoja että ne saattavat päätyä yrityksesi logon kanssa vitriiniin.

Kyllä saa! Jos haluat lisää tietoja esimerkiksi painatustekniikoista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.