CLAUDIUS 32 GB. USB-muistitikku 32GB

4,30 

32 Gt:n USB-muistitikku painatuksella, muistitikussa on kuminen viimeistely ja metalliklipsi. Toimitetaan laatikossa, joten se on erinomainen liikelahja idea.

Tämä 32 Gt:n USB-muistitikku on käytännöllinen ja laadukas yrityslahja idea yrityksesi liikekumppaneille, asiakkaille tai työntekijöille. Muistitikussa on kuminen viimeistely ja metalliklipsi, joka tekee siitä kestävän ja helpon kuljettaa mukana minne tahansa.

Muistitikku on personoitavissa omalla painatuksella, joka tekee siitä erinomaisen markkinointituotteen tai lahjan henkilökohtaisella kosketuksella. Voit käyttää sitä jakaa osana kampanjaa, antaa lahjaksi yhteistyökumppaneille tai tarjota työntekijöillesi käytännöllisen ja arvostetun työvälineen.

Muistitikun kapasiteetti riittää tallentamaan suuren määrän tiedostoja, kuten dokumentteja, kuvia, musiikkia ja videoita, ja sen nopea USB 2.0 -liitäntä mahdollistaa nopean tiedonsiirron. Metalliklipsi tekee muistitikun helppo kiinnittää esimerkiksi avaimenperään tai laukun kahvaan, jolloin sen kuljettaminen on kätevää.

USB-muistitikku on erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat helpon ja tehokkaan tavan tallentaa ja siirtää tiedostoja. Sen personointi omalla painatuksella tekee siitä hienon lahjan tai mainoslahjan, joka edistää yrityksesi brändiä. Sen käytännöllisyys, kestävyys ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä arvostetun lahjan vastaanottajalle.

Painatustavat: Laser, Tampopainatus, Silkkipainatus

Lisätiedot:

  • 0.46×0.32×0.26
  • Muovipinta ja metalliklipsi
  • 56 x 19 x 10 mm | Laatikko: 86 x 45 x 20 mm
Valitse väri

Musta, Sininen

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ