CLAUDIUS 16GB. 16GB USB-muistitikku

4,24 

16 Gt: n USB-muistitikku logolla, kuminen viimeistely ja metalliklipsi. Toimitetaan laatikossa, joten se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi liikelahjaksi.

Tämä 16 Gt:n USB-muistitikku on erinomainen tapa tallentaa ja siirtää suuren määrän tärkeitä tiedostoja. Sen kuminen viimeistely ja metalliklipsi tekevät siitä kestävän ja käytännöllisen ratkaisun kaikille, jotka tarvitsevat muistitikun, joka kestää käyttöä ja kuljetusta.

Tämä yrityslahja on myös personoitavissa logolla, mikä tekee siitä erinomaisen mainoslahjan tai lahjan henkilökohtaisella kosketuksella. Sen kapasiteetti riittää tallentamaan suuren määrän tiedostoja, kuten musiikkia, kuvia ja dokumentteja, ja sen nopea USB 2.0 -liitäntä mahdollistaa nopean tiedonsiirron.

Metalliklipsi tekee muistitikun helposti kiinnitettäväksi esimerkiksi avaimenperään tai laukun kahvaan, mikä tekee sen kuljettamisesta entistä helpompaa. Kuminen viimeistely tarjoaa hyvän pidon, joka estää sen liukumisen kädestä tai putoamisen lattialle.

USB-muistitikku on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja kestävän tallennusvälineen, joka on helppo kuljettaa mukana. Muistitikun personointi logolla tekee siitä erinomaisen markkinointi- tai lahjatuotteen, joka jättää vaikutuksen saajalleen.

Painatustavat: Laser, Tampopainatus, Silkkipainatus

Lisätiedot:

  • 0.46×0.24×0.36
  • 56 x 19 x 10 mm | Laatikko: 86 x 45 x 20 mm
Valitse väri

Musta, Punainen, Valkoinen, Syvänsininen, Satiinihopea

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ