Laadukas sateenvarjo painatuksella

Suomessa tunnetusti sataa ahkerasti ympäri vuoden, ja kesäisin aiheesta riittää vitsailtavaa. Sateenvarjot yrityslahjaksi painatuksella viimeisteltynä ovatkin erinomaisia liikelahjoja, sillä ne tulevat varmasti käyttöön. Kestävät ja laadukkaat sateenvarjot palvelevat vuodesta toiseen, jolloin yrityksesi saa lähes ilmaista näkyvyyttä ahkerasti katukuvassa.

Valitsemalla mainoslahjaksi korkealaatuisen sateenvarjon varmistat, että yrityksesi saa reilusti positiivista näkyvyyttä. Meiltä saat tilattua sateenvarjot, jotka eivät ainoastaan kestä suomalaisen luonnon oikkuja, vaan myös edistävät brändisi tunnettuutta tyylikkäästi ja tehokkaasti. Tutustu valikoimaamme ja tilaa sateenvarjo, joka kantaa viestisi eteenpäin – olipa taivas miten pilvinen tahansa.

Sateenvarjot toimistolle ja työntekijöille

Sateenvarjot eivät koskaan mene hukkaan. Perinteiset, normaalin kokoisella, suoralla varrella varustetut sateenvarjot toimivat paitsi käytännöllisinä apuvälineinä, myös tyylikkäinä sisustuselementteinä liiketiloissa. Pienet, kokoontaittuvat automaatti-sateenvarjot taas ovat ihanteellisia matkalle tai säilytettäviksi autossa sääolosuhteiden muuttuessa. Sateenvarjot painatuksella sopivat erinomaisesti myös yrityksesi työntekijöiden käyttöön, edistäen yhtenäistä ja ammattimaista brändikuvaa.

Suomen sääoloissa sateenvarjon varustaminen yrityksesi logolla on strateginen ja tehokas markkinointikeino. Etenkin syksyaikaan laadukas sateenvarjo toimii mainiona asiakas- tai mainoslahjana, joka voi pelastaa päivän ja jäädä mieleen. Laadukkaan sateenvarjon etuna on myös suuri painatuspinta, joka takaa logosi näkyvyyden katukuvassa.

Laadukas sateenvarjo on erinomainen yrityslahja

Valikoimamme tarjoaa erilaisia sateenvarjoja, joiden tukeva rakenne ja kestävä kangas takaavat suojan sateelta. Kirkkaasti näkyvät painatukset varmistavat, että yrityksesi viesti välittyy selkeästi. Sateenvarjo painatuksella on ajaton ja käytännöllinen liikelahja, joka palvelee sekä yhteistyökumppaneitasi että asiakkaitasi pitkään.

Painatuksen avulla jokainen sateenvarjo muuttuu liikkuvaksi mainoskyltiksi, joka levittää yrityksesi sanomaa tehokkaasti ja tyylikkäästi. Tarjoamme myös asiantuntevaa apua painatuksen suunnittelussa, jotta lopputulos vastaa tarkasti toiveitasi ja vahvistaa brändiäsi halutulla tavalla.

Valitse sopiva sateenvarjo lahjaksi

Sateenvarjo ei ole vain suojaa sadetta vastaan; se on myös tyylikäs asuste, joka täydentää käyttäjänsä päivittäistä varustusta. Erikoistuneesta valikoimastamme löydät sateenvarjon jokaiseen makuun ja tarpeeseen, olipa kyseessä käytännöllisyys, ulkonäkö tai kestävyys.

Näin valitset sopivan sateenvarjon:

  1. Automaattinen sateenvarjo: Tämä sateenvarjo avautuu ja sulkeutuu nappia painamalla, mikä tekee siitä erittäin kätevän kiireisille ihmisille, jotka arvostavat nopeaa ja helppoa käyttöä. Ihanteellinen valinta kaupunkikäyttöön, missä nopea reagointi sään muutoksiin on tarpeen.
  2. Lasten sateenvarjo: Suunniteltu erityisesti lapsille, nämä sateenvarjot ovat pienikokoisia ja kevyitä. Usein pirteillä väreillä ja hahmoilla koristeltu, lasten sateenvarjo tekee sateisista päivistä hauskempia. Turvallisuusominaisuudet, kuten pehmeät kärjet ja helppokäyttöinen mekanismi, tekevät niistä sopivan valinnan lapsille.
  3. Sateenvarjo piikillä: Laadukas sateenvarjo, jossa on pitkä kahva ja piikki päässä, tarjoaa klassisen tyylikkyyden lisäksi tukevuutta ja kestävyyttä. Erinomainen valinta niille, jotka arvostavat perinteitä ja tarvitsevat vankkaa suojaa tuulisilla keleillä, sekä toimistoihin myös asiakkaiden käyttöön.
  4. Golf-sateenvarjo: Suuri koko tarjoaa parhaan suojan sateelta ja on suunniteltu kestämään avoimilla alueilla, kuten golfkentillä, vallitsevia kovia tuulia. Golf-sateenvarjo on loistava lahja golfia harrastavalle asiakkaalle tai yhteistyökumppanille.
  5. Kokoontaittuva sateenvarjo: Tämän tyyppinen sateenvarjoon täydellinen mainoslahja, sillä mahtuu helposti laukkuun tai reppuun, mikä tekee siitä täydellisen valinnan matkustajille ja niille, jotka haluavat aina olla valmistautuneita yllättäviin sadekuuroihin.
  6. Käännettävä sateenvarjo: Käännettävä mekanismi mahdollistaa sateenvarjon kuivaamisen nopeasti ja siististi, estäen veden valumisen epätoivottuihin paikkoihin. Tämä on ihanteellinen niille, jotka haluavat pitää sisätilat kuivina ja siisteinä, ja erityisesti liikekumppanit sekä asiakkaat arvostavat tätä.

Golf-sateenvarjot painatuksella

Golf-sateenvarjomme tarjoavat erinomaista suojaa sateelta ja tuulelta, olipa kyseessä golfkenttä tai muu ulkoilma-aktiviteetti. Golf-varjo on laadukas sateenvarjo, ja on suunniteltu kestämään haastavat sääolosuhteet, ja niiden laajempi koko tarjoaa maksimaalisen suojan. Valikoimamme golf-sateenvarjot ovat erinomainen valinta, kun haluat yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkyyden. Jokainen yksityiskohta, kuten tukeva varsi ja kestävä kangas, on huolellisesti valittu varmistamaan tuotteen pitkäikäisyys ja käyttömukavuus.

Painatuksella varustetut golf-sateenvarjot ovat loistava tapa saada yrityksesi logo näkyviin laajemmalle yleisölle. Golfturnaus, yritystapahtuma tai muu tilaisuus – laadukkaasti painatettu logo golf-sateenvarjossa varmistaa, että yrityksesi brändi erottuu edukseen. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun yrityksesi tarpeita ja toiveita. Hyödynnä golf-sateenvarjon tarjoama laaja painatusalue ja tee vaikutus jokaisessa tilanteessa, samalla kun tarjoat käyttäjille suojaa sään vaihteluilta.

Osa sateenvarjoistamme on suunniteltu kestämään navakkaakin tuulta. Monesti tuulen kestävyys korreloi sateenvarjon hinnan kanssa – kalliimmat varjot ovat yleensä arvokkaampia. Katso tuotekohtaisesti tuulenkestävyys.

Kyllä saa! Kaikki sateenvarjoihin voit painattaa esimerkiksi yrityksen logon tai muun mainostekstin.

Sateenvarjoja on monenlaisia ja kokoisia. Löydät kaikki sateenvarjot logolla yrityslahja.fi verkkokaupasta.