Sateenvarjo omalla painatuksella

Suomessa tunnetusti sataa ahkerasti ympäri vuoden, ja kesäisin aiheesta riittää vitsailtavaa. Kesä kuivaa minkä kastelee, mutta syksyisin on mukava suojautua hieman tehokkaammin sateelta. Sateenvarjo yrityslahja logo painatuksella ovat erinomaisia liikelahjoja, sillä ne tulevat varmasti käyttöön. Kestävät ja laadukkaat sateenvarjot palvelevat vuodesta toiseen, jolloin yrityksesi saa lähes ilmaista näkyvyyttä ahkerasti katukuvassa.

Erilaiset sateenvarjot yrityksesi käyttöön

Edulliset sateenvarjot painatuksella voivat toimia kätevinä apuvälineinä monissa tilanteissa. Perinteiset, normaalin kokoisella, suoralla varrella varustetut sateenvarjot voivat olla kaunis sisustuselementti liiketiloissasi käytännöllisyyden ohella, kun taas pienet ja kokoon taittuvat automaatti-sateenvarjot sopivat vaikkapa matkalle tai huonon sään varalle autoon. Näppärät sateenvarjot omalla painatuksella sopivat siis myös yrityksesi työntekijöiden käyttöön ja luovat entistä yhtenäisempää kuvaa yrityksesi brändistä.

Suomessa sataa usein, joten sateenvarjon painattaminen yrityksen logolla ei voi olla huono idea, vai mitä? Kesä kuivaa minkä kastelee, mutta etenkin syksyaikaan sateenvarjo on loistava messu- tai asiakaslahja, jonka avulla saattaa pelastaa jonkun päivän ja jäädä näin mieleen. Edullinen liikelahja on helppo ja halpa painattaa ja niille löytyy aina käyttöä. Sateenvarjon erinomainen puoli on myös se, että siihen saa melko suurenkin painatuksen ja näin yrityksesi logo jää katukuvassa silmään!

Sateenvarjo on hyvä liikelahja

Valikoimastamme löydät sateenvarjovaihtoehtoja, joiden tukeva runko ja kestävä kangas takaavat suojan sateelta sekä kirkkaasti näkyvät painatukset yrityksellesi. Sateenvarjo yrityslahja on siis aina täydellinen liikelahja niin yhteistyökumppaneillesi kuin asiakkaillesikin. Vaikka sateenvarjot ovatkin perinteisiä lahjoja, pysyvät ne käytännöllisyytensä ansiosta aina yhtä ajankohtaisina. Sateenvarjot logolla toimivat hienovaraisina markkinointituotteina liikelahjan ohella.

Yksilöi sateenvarjot painatuksella

Kun tarpeesi on sateenvarjo yrityslahja logolla, muista että saat kaikki mainostuotteet merkattuna. Saat sateenvarjoihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Sateenvarjo omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin yrityslahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas sateenvarjo luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Osa sateenvarjoistamme on suunniteltu kestämään navakkaakin tuulta. Monesti tuulen kestävyys korreloi sateenvarjon hinnan kanssa – kalliimmat varjot ovat yleensä arvokkaampia. Katso tuotekohtaisesti tuulenkestävyys.

Kyllä saa! Kaikki sateenvarjoihin voit painattaa esimerkiksi yrityksen logon tai muun mainostekstin.

Sateenvarjoja on monenlaisia ja kokoisia. Löydät kaikki sateenvarjot logolla yrityslahja.fi verkkokaupasta.