CLAUDIUS 4GB. 4GB USB- muistitikku

2,80 

4 GB USB-muistitikku painatuksella. Muistitikussa on kuminen viimeistely ja kestävä metalliklipsi. Toimitetaan rasiassa, joten se on loistava liikelahja idea.

Tämä 4 GB USB-muistitikku painatuksella on erinomainen valinta yrityslahjaksi yrityksesi liikekumppaneille, asiakkaille tai työntekijöille. Muistitikku on käytännöllinen ja luotettava tallennusväline, joka mahdollistaa tärkeiden tiedostojen helpon tallentamisen ja siirtämisen.

Muistitikku on personoitavissa omalla painatuksella, joka tekee siitä erinomaisen markkinointituotteen tai lahjan henkilökohtaisella kosketuksella. Voit käyttää sitä jakaa osana kampanjaa, antaa lahjaksi yhteistyökumppaneille tai tarjota työntekijöillesi käytännöllisen ja arvostetun työvälineen.

Muistitikun kapasiteetti riittää tallentamaan suuren määrän tiedostoja, kuten dokumentteja, kuvia ja musiikkia, ja sen nopea USB 2.0 -liitäntä mahdollistaa nopean tiedonsiirron. Muistitikku on helppo käyttää ja sen avulla voit varmuuskopioida tärkeitä tiedostoja, siirtää musiikkia, kuvia ja videoita eri laitteiden välillä tai vain tallentaa tärkeitä dokumentteja.

USB-muistitikku painatuksella on monipuolinen, käytännöllinen ja laadukas valinta kaikille, jotka tarvitsevat helpon ja tehokkaan tavan tallentaa ja siirtää tiedostoja. Sen personointi omalla painatuksella tekee siitä hienon lahjan tai mainoslahjan, joka edistää yrityksesi brändiä. Sen käytännöllisyys, luotettavuus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä arvostetun lahjan vastaanottajalle.

Painatustavat: Laser, Tampopainatus, Silkkipainatus

Lisätiedot:

  • 0.46×0.24×0.36
  • 56 x 19 x 10 mm | Laatikko: 86 x 45 x 20 mm
Valitse väri

Pinkki, Musta, Sininen, Punainen, Valkoinen, Vaaleanvihreä, Vaaleansininen, Satiinihopea

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ