Kansio painatuksella tai logolla

Kansio omalla painatuksella on erittäin suosittu liikelahja, ja tarpeellinen tavara myös jokaisessa toimistossa. Valikoimassamme on useita erilaista kansioita painatuksella – Yrityksen omalla painatuksella olevat kansiot vahvistavat brändi-ilmettä ja antavat hyvät vaikutelman yrityksestä, jos haluat vahvistaa mainosta ota tilaukseen mukaan väriin sopiva mainoskynä omalla logolla.

Kansio painatuksella voi olla hyvä vaihtoehto yrityslahjaksi, sillä se on käytännöllinen ja hyödyllinen lahja, joka samalla edistää yrityksen brändiä ja näkyvyyttä. Kansio voidaan painattaa yrityksen logolla, tunnuslauseella tai muulla halutulla tekstillä, jolloin se toimii samalla mainoksena ja muistutuksena yrityksestä.

Kansion valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota sen laatuun ja käytännöllisyyteen. Esimerkiksi kestävä ja tilava kansio, jossa on useita lokeroita ja taskuja, on monikäyttöisempi ja arvokkaampi lahja kuin yksinkertainen ja halpa kansio. Kansion väri ja muoto kannattaa myös valita huolella, jotta se vastaa yrityksen visuaalista ilmettä ja näin miellyttää lahjan saajaa.

Brändätty kansio voidaan antaa esimerkiksi uusille asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai henkilökunnalle lahjaksi esimerkiksi juhlan tai merkkipäivän yhteydessä. Mainoslahjan antaminen voi olla hyvä tapa kiittää ja muistuttaa yrityksen arvoista ja tavoitteista.

Yksilöi kansio omalla painatuksella

Kun tarpeesi on kansio logo painatuksella, muista että saat kaikki toimistotuotteet merkattuna. Saat kansioihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit tai laser merkinnät edullisesti ja nopeasti. Kansio omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin yrityslahjaksi kuin lahjaksi työntekijällekin. Samalla laadukas ja kestävä kansio luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.