ADAMS A6. Muistikirja

2,64 

Tee tuotteen valinnat

  • Huom! Painatettavien tai merkattavien tuotteiden minimitilausmäärät ja aloituskulu:

    • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen.
    • Yksiväripainatus musta tai valkea, minimitilausmäärä 15 kpl
    • Muut värit tai moniväripainatus, kaikkien painatusten täytyy olla saman kokoiset ja samassa kohdassa; minimitilausmäärä 50 kpl

2,64 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Tämä taskukokoinen A6-muistikirja on valmistettu ympäristöystävällisestä korkkikannesta ja saat sen omalla logollasi painettuna. Muistikirjassa on tyhjät luonnonvalkoiset sivut, joten se sopii erinomaisesti ideoiden kirjaamiseen, muistiinpanojen tekemiseen tai luonnosteluun. Muistikirjassa on myös kätevä kirjanmerkkinauha, joka auttaa sinua löytämään viimeisimmät merkinnät nopeasti.

Voit personoida muistikirjan omalla logollasi käyttäen laserkaiverrusta, silkkipainatusta tai siirtokuvapainatusta. Tämä antaa muistikirjalle yksilöllisen ja tyylikkään ilmeen samalla, kun se edistää yrityksesi brändiä. Muistikirjan pakkauksen koko on 0.38×0.31×0.15 metriä ja muistikirjan koko on 90 x 142 mm.

Muistikirjan korkkikansi on kestävä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka sopii täydellisesti päivittäiseen käyttöön. Muistikirja on helppo puhdistaa ja kestää kulutusta pitkään. Muistikirjassa on 70 g/m²:n sivuja.

A6-kokoinen muistikirja on erinomainen lahjaidea ympäristötietoisille henkilöille, jotka arvostavat kestävää ja ympäristöystävällistä kulutusta. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi yrityslahjaksi tai henkilökohtaiseksi lahjaksi. Lahja on ihana tapa osoittaa yrityksesi vastuullisuutta ja sitoutumista ympäristöystävällisiin arvoihin.

Valitse väri

Natural