BARISH. Kuulokkeet

29,20 

Tyylikkäät ABS- ja PU-kuulokkeet logo painatuksella ovat erinomainen valinta yrityksille, jotka haluavat tuoda brändinsä esiin uudella ja ainutlaatuisella tavalla. Kuulokkeet on valmistettu korkealaatuisesta ABS- ja PU-materiaalista, joka takaa kestävyyden ja pitkän käyttöiän.

Kuulokkeissa on sisäänrakennettu mikrofoni, joten ne ovat täydelliset puheluihin tai online-kokouksiin. 5.0 Bluetooth-yhteys takaa saumattoman ja laadukkaan äänen. 30 mW:n teho tarjoaa erinomaisen äänentoiston, joten voit nauttia musiikista tai puheluista selkeällä ja tarkalla äänellä.

Kuulokkeiden 300 mAh akku tarjoaa jopa 12 tuntia käyttöaikaa, joten voit käyttää niitä koko päivän ilman lataamista. Kuulokkeet sisältävät micro USB-latausjohdon, joten voit ladata ne missä ja milloin tahansa.

Nämä kuulokkeet toimitetaan tyylikkäässä lahjarasiassa, joten ne ovat täydellinen mainoslahja. Lisäksi voimme lisätä yrityksesi logon kuulokkeisiin joko doming– tai tampopainatuksella, joten voit tehdä niistä todella omanlaisesi.

Kuulokkeiden mitat ovat 195 x 165 x 88 mm ja ne painavat 210 mm, joten ne ovat riittävän pienikokoiset ja kevyet otettavaksi mukaan minne tahansa. Niiden kompakti koko tekee niistä ihanteellisen valinnan liikkuvalle ammattilaiselle.

Valitse väri

Metalli

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ