CAR. Pyyhekumisetti

0,39 

Erikoismuotoisten pyyhekumien pakkaus on hauska ja erinomainen yrityslahja, joka sopii hyvin asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai työntekijöille. 12 pyyhekumin pakkaus sisältää kolme erilaista ajoneuvoaihetta: auto, ambulanssi ja rekka. Pyyhekumit ovat paitsi käytännöllisiä, myös persoonallisia ja viihdyttäviä.

Toimitetaan bussin muotoisessa, läpinäkyvässä, ikkunallisessa rasiassa, joka tekee lahjasta entistä houkuttelevamman ja mieleenpainuvamman. Rasia on kätevä säilytyspaikka pyyhekumeille ja helpottaa niiden kuljettamista. Laatikon koko on 72 x 32 x 12 mm, joten se on helppo ottaa mukaan ja säilyttää.

Tampopainatuksen avulla voit lisätä rasiaan yrityksen logon tai muun haluamasi designin, mikä tekee lahjasta erinomaisen mainosvälineen yrityksille ja tapahtumille. Painatus lisää tuotteen näkyvyyttä ja tekee siitä entistä persoonallisemman.

Pakkausmitat ovat 0.44 x 0.36 x 0.25 metriä, mikä tekee lahjasta kevyen ja helpon kuljettaa.

Tilaa nyt tämä ainutlaatuinen ja hauska 12 pyyhekumin pakkaus yrityslahjaksi ja tarjoa käytännöllinen sekä viihdyttävä lahja, joka edustaa yritystäsi mielenkiintoisella ja tehokkaalla tavalla.

Valitse väri

Lajitelma

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ