Collins. Kuulakärkikynä

1,04 

Tyylikäs alumiininen kuulakärkikynä on erinomainen yrityslahja asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai työntekijöille. Laadukkaasta alumiinista valmistettu kynä kestää hyvin käyttöä ja tarjoaa mukavan otteen, mikä tekee kirjoittamisesta miellyttävää ja tarkkaa. Kynän mitat ovat ø12 x 136 mm, ja se toimitetaan ylellisen lahjalaatikon kanssa (ei sisällä), jonka koko on 150 x 15 x 19 mm.

Kynässä on laadukas musta muste, joka takaa tasaisen ja siistin kirjoitusjäljen. Kynän tyylikäs muotoilu ja käytännöllinen rakenne tekevät siitä arvostetun lahjan, jota käyttäjät pitävät mielellään käsissään.

Painatus- ja merkkausvaihtoehdot, kuten rotaatiolaser, laser, tampopainatus ja silkkipainatus, mahdollistavat tämän mainoskynän personoinnin yrityksen logolla tai muulla haluamallasi designilla. Tämä tekee siitä erinomaisen mainostuotteen yrityksille ja tapahtumille.

Hanki nyt tämä laadukas alumiininen kuulakärkikynä yrityslahjaksi ja tarjoa käytännöllinen, arvostettu lahja, joka edustaa yritystäsi tyylikkäästi ja tehokkaasti.

Valitse väri

Sininen, Harmaa

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ