BARREL. Viinisetti

5,56 

Sinkkinen viinisetti on laadukas ja tyylikäs yrityslahja, joka sopii loistavasti viinistä nauttiville asiakkaille ja liikekumppaneille. Setti sisältää korkkiruuvilla ja sommelier-veitsellä varustetun monitoimityökalun sekä stopperin, jotka ovat molemmat valmistettu laadukkaasta sinkistä.

Lisäksi lahjalaatikko, jossa setti toimitetaan, tekee siitä ihanteellisen liikelahjan. Lahjalaatikon mitat ovat 103 x 133 x 28 mm, joten se on helppo kuljettaa ja säilyttää.

Painotekniikat:

Tarjoamme kaksi erilaista painotekniikkaa, joilla voit personoida viinisetin yrityksesi brändin mukaisesti.

  • Silkkipainatus: Tämä perinteinen painotekniikka mahdollistaa kuvien ja tekstin painamisen tasaisille pinnoille, kuten lahjalaatikon kanteen.
  • Laserkaiverrus: Tämä moderni ja tarkka painotekniikka mahdollistaa brändin logon tai tekstin kaivertamisen metallipintoihin, kuten korkkiruuvin kahvaan tai sommelier-veitsen terään.

Huomioithan, että molemmat painotekniikat tarjoavat pitkäkestoisen ja tyylikkään lopputuloksen.

Lisätiedot:

Viinisetin mitat ovat 0.53 x 0.29 x 0.16 metriä ja se on valmistettu laadukkaasta sinkistä. Setti sopii erinomaisesti lahjaksi esimerkiksi yritystapahtumiin, juhlapäiville tai vaikkapa ystävänpäivälahjaksi. Sen avulla voit auttaa yritystäsi luomaan positiivista mielikuvaa asiakkaiden ja liikekumppaneiden keskuudessa.

Valitse väri

Satiinihopea

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ