Muumi Srixon AD333

49,50  alv 0%

Muumi Srixon AD333 -golfpallot toimitetaan Muumi Sleevillä päällystettyinä sekä pallot haluamallasi hahmolla painettuina ja sleeviin merkattuna. Muumi golf setti on yrityslahja, joka voi auttaa yritystäsi luomaan positiivista mielikuvaa asiakkaiden ja liikekumppaneiden keskuudessa.

Tuotteet on saatavilla seuraavilla hahmoilla: Muumiperhe, Pikku Myy, Muumipeikko, Muumimamma, Muumipappa, Niskuneiti, Nuuskamuikkunen ja Mörkö. Muumipakkaukseen on selkeästi merkattu millä hahmolla pallot painettu.

Minimitilausmäärä 10 pakettia (yhteensä 120 muumi-golfpalloa)

Tee tuotteen valinnat

  • Huom! Painatettavien tai merkattavien tuotteiden minimitilausmäärät ja aloituskulu:

    • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen.
    • Yksiväripainatus musta tai valkea, minimitilausmäärä 15 kpl
    • Muut värit tai moniväripainatus, kaikkien painatusten täytyy olla saman kokoiset ja samassa kohdassa; minimitilausmäärä 50 kpl

49,50  alv 0%

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Srixon AD333 -golfpallo muumihahmolla on maailman ensimmäinen pallo, jossa on pariton määrä kuoppia pallon pinnassa, 333 kpl. Patentoitu Rabalon® -kuorimateriaali lisää pallon kiihtyvyyttä osuman jälkeen. Kehittynyt aerodynamiikka vähentää spinniä tiiltä lyödessä ja lisää pituutta.

Pallon ominaisuudet sopivat myös lähipeliin, koska se antaa pehmeän tuntuman ja spinniä. AD333 sopii hyville ja keskitasoisille pelaajille, jotka haluavat pallon antavan lisäpituutta ja parhaimman mahdollisen tuntuman griinin läheisyydessä.

Myydään 12 pallon pakkauksissa.