NEW Callaway Chrome Soft

71,50  alv 0% /12kpl

Callaway Chrome Soft omalla logolla on 4-osainen, erittäin laadukas Tour-tason pallo. Chrome Soft on Callawayn suosituin pallo, joka tarjoaa parasta suorituskykyä jokaiseen pelitilanteeseen. Sen monikerroksinen Dual Soft-Fast-ydin parantaa sekä pallon nopeutta, että luo miellyttävän pehmeän lyöntituntiman jokaiseen lyöntiin.

Minimitilausmäärä 10 pakkausta (yhteensä 120 palloa logolla). Hinta sisältää oman painatuksen!

 

Tee tuotteen valinnat

  • Huom! Painatettavien tai merkattavien tuotteiden minimitilausmäärät ja aloituskulu:

    • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen.
    • Yksiväripainatus musta tai valkea, minimitilausmäärä 15 kpl
    • Muut värit tai moniväripainatus, kaikkien painatusten täytyy olla saman kokoiset ja samassa kohdassa; minimitilausmäärä 50 kpl

71,50  alv 0% /12kpl

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Chrome Softin nelikerrosrakenne ja Dual SoftFast Core tuottavat yhdessä pallolle suuremman nopeuden ja erinomaisen hyvän takakierteen kaikilla mailoilla.
Pallon rakenne on suunniteltu vähentämään alakierrettä draiveissa, jolloin lentoradasta muodostuu optimaalinen pitkiin lyönteihin. Draivien lisäksi pallon Tour Urethane kuori varmistaa että ytimen tuottama kierre on parhaimmillaan alle 100 metrin lähestymislyönneissä.

Pakkaus sisältää 12 omalla logolla varustettua golfpalloa.