Muumi New Callaway Super Soft

51,50  alv 0%

Muumi New Callaway Super Soft -golfpallot verkosta! Tuotteet toimitetaan Muumi Sleevillä päällystettyinä sekä pallot haluamallasi hahmolla painettuina ja sleeviin merkattuna.

Tuotteet on saatavilla seuraavilla hahmoilla: Muumiperhe, Pikku Myy, Muumipeikko, Muumimamma, Muumipappa, Niskuneiti, Nuuskamuikkunen ja Mörkö. Muumipakkaukseen on selkeästi merkattu millä hahmolla pallot painettu.

Minimitilaus 10 pakettia (yhteensä 120 golfpalloa logolla).

Tee tuotteen valinnat

  • Huom! Painatettavien tai merkattavien tuotteiden minimitilausmäärät ja aloituskulu:

    • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen.
    • Yksiväripainatus musta tai valkea, minimitilausmäärä 15 kpl
    • Muut värit tai moniväripainatus, kaikkien painatusten täytyy olla saman kokoiset ja samassa kohdassa; minimitilausmäärä 50 kpl

51,50  alv 0%

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Uudistuneessa Supersoftissa on entistä toimivammat lento-ominaisuudet ja hyvin pehmeä tuntuma. Pallo on vähäkierteinen ja anteeksiantava, ja se sopiikin erinomaisesti pelaajalle, jonka svingin nopeus on pieni tai keskitasoinen. Kehittynyt HEX-aerodynamiikka on optimoitu vähentämään ilmanvastusta ja nostamaan pallon lentorataa.

Paketissa 12 palloa