Silkkipainatus: Tehokas ja tyylikäs ratkaisu yrityslahjoihin

Silkkipainatus on yksi suosituimmista painatustekniikoista, jota käytetään laajasti erilaisten tuotteiden, kuten t-paitojen, kangaskassien, mukien ja muiden mainoslahjojen painamiseen. Yrityslahjoissa silkkipainatus on erittäin suosittu valinta, koska se mahdollistaa selkeän ja kestävän tulostuksen yrityksen logolle, sloganille tai muulle mainosmateriaalille.

Yrityslahjat ovat tehokas markkinointiväline, joka auttaa vahvistamaan brändiä, edistämään asiakasuskollisuutta ja lisäämään yrityksen näkyvyyttä. Silkkipainatulla yrityslahjalla on useita etuja:

 1. Laadukas lopputulos: Silkkipainatuksella saadaan aikaan tarkkoja ja kestäviä tuloksia, jotka tekevät yrityksen logosta tai mainoksesta erottuvan ja ammattimaisen näköisen.
 2. Monipuolisuus: Silkkipainatus sopii monenlaisille materiaaleille ja tuotteille, mukaan lukien vaatteet, asusteet, konttoritarvikkeet ja elektroniikka.
 3. Kustannustehokkuus: Erityisesti suurissa erissä silkkipainatus on kustannustehokas tapa painattaa yrityslahjoja. Yksikköhinta laskee usein painoksen määrän kasvaessa.
 4. Kestävyys: Silkkipainatuksella painetut tuotteet kestävät pesua ja kulumista, mikä takaa pitkäikäisen ja laadukkaan mainostuotteen.

Yrityslahjojen silkkipainatukseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä asiakaspalvuumme, joka osaa neuvoa parhaan painatusmenetelmän ja tuotteen valinnassa. Hyvin suunniteltu ja toteutettu silkkipainettu yrityslahja on tehokas tapa mainostaa yritystä ja vahvistaa sen brändiä.

Miksi valita silkkipainatus yrityslahjaan?

Silkkipainatus on suosittu valinta yrityslahjoihin, koska sillä on useita etuja verrattuna muihin painatustekniikoihin. Tässä on joitain syitä, miksi valita silkkipainatus yrityslahjaan:

 1. Laadukas lopputulos: Silkkipainatuksella saadaan aikaan erittäin tarkka ja selkeä painatus, joka tekee yrityksen logosta, sloganista tai muusta mainosmateriaalista ammattimaisen näköisen.
 2. Kestävyys: Silkkipainatuksella painetut tuotteet kestävät pesua ja kulumista hyvin, mikä takaa pitkäikäisen ja laadukkaan mainostuotteen. Tämä on tärkeää, jotta yrityslahjat säilyvät hyvännäköisinä ja edustavat yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla.
 3. Monipuolisuus: Silkkipainatus soveltuu monenlaisille materiaaleille, kuten tekstiileille, muoville, metallille ja lasille. Tämä mahdollistaa laajan valikoiman erilaisia yrityslahjoja, jotka voidaan räätälöidä juuri yrityksesi tarpeisiin sopiviksi.
 4. Kustannustehokkuus: Erityisesti suurissa erissä silkkipainatus on kustannustehokas tapa painattaa yrityslahjoja. Yksikköhinta laskee usein painoksen määrän kasvaessa, mikä tekee silkkipainatuksesta houkuttelevan vaihtoehdon, kun halutaan tilata suuria määriä yrityslahjoja.
 5. Värikylläisyys: Silkkipainatuksessa käytettävät värit ovat voimakkaita ja kirkkaita, mikä tekee painatuksesta erottuvan ja näyttävän. Tämä voi auttaa yrityksen brändin tunnettuuden lisäämisessä ja herättää asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden huomion.

Näiden etujen takia silkkipainatus on erinomainen vaihtoehto yrityslahjojen painatukseen.

Silkkipainatus hinnoittelu

Silkkipainatuksen hinta riippuu monista tekijöistä, kuten kappalemäärästä, väreistä, vaatteen tai tuotteen tyypistä ja valitusta painatusmenetelmästä. Yleensä suurempi kappalemäärä tarkoittaa pienempiä kustannuksia per tuote. Tässä on yleinen katsaus silkkipainatuksen hinnoittelusta:

 • Kappalemäärä: Yleensä, mitä suurempi kappalemäärä, sitä alhaisempi hinta per tuote. Tämä johtuu siitä, että suuremmat tilaukset mahdollistavat painatuskustannusten jakamisen useamman tuotteen kesken.
 • Värit: Mitä enemmän värejä haluat painattaa, sitä kalliimpaa se on. Jokainen lisäväri lisää työaikaa ja tarvikkeiden kustannuksia.
 • Vaatteen tai tuotteen tyyppi: Painettavan tuotteen laatu vaikuttaa hintaan. Esimerkiksi laadukkaampi paita maksaa enemmän kuin edullisempi malli. Lisäksi erikoistuotteet, kuten pipoja tai laukkuja, voivat olla kalliimpia painaa.
 • Painatusmenetelmä: Eri painatusmenetelmät vaikuttavat kustannuksiin. Esimerkiksi silkkipainatus on yleensä edullisempi kuin digitaalinen painatus pienissä kappalemäärissä.
 • Graafisen suunnittelun kustannukset: Jos tarvitset apua graafisen suunnittelun tai logon luomisessa, se lisää kustannuksia.

Suosittuja yrityslahjoja silkkipainatukselle