Yrityslahjat työntekijöille

Yrityslahjat painatuksella ovat hyvä tapa antaa työntekijöille jotain käytännöllistä ja samalla mainostaa yritystäsi. Painatuksella varustettuja lahjoja voidaan mukauttaa yrityksen logolla, sloganilla tai muulla tunnuksella. Tässä muutamia ideoita yrityslahjoiksi painatuksella työntekijöille:

 • Muki tai vesipullo: Laadukas muki tai vesipullo yrityksen logolla voi olla käytännöllinen ja ympäristöystävällinen lahja.
  Kangaskassi tai reput: Kestävät kangaskassit tai reput, joissa on yrityksen logo, ovat hyödyllisiä ja edistävät samalla yrityksen brändiä.
 • Elektroniikkatarvikkeet: Esimerkiksi laturit, USB-muistitikut tai hiirimatot, joissa on yrityksen logo.
  Toimistotarvikkeet: Kynät, muistikirjat, post-it -laput tai kalenterit ovat aina tarpeellisia toimistossa, ja niitä voidaan mukauttaa yrityksen logolla.
 • Vaatteet: Yrityksen logolla varustetut T-paidat, hupparit, takit tai lippalakit voivat olla mukavia lahjoja, jotka lisäävät yhteenkuuluvuuden tunnetta työntekijöiden keskuudessa.
 • Työpöydän tarvikkeet: Esimerkiksi kynätelineet, puhelimen pidikkeet tai pöytäkellot yrityksen logolla voivat olla tyylikkäitä ja käytännöllisiä lahjoja.

Muista, että yrityslahjojen valinnassa on tärkeää ottaa huomioon työntekijöiden tarpeet ja mieltymykset, jotta lahjat tuntuvat henkilökohtaisilta ja arvostetuilta. Voit myös lukea oppaamme miten valita hyvä yrityslahja.

Katso alapuolelta muutamia suosituimpia yrityslahjoja työntekijöille

Miksi yrityslahja työntekijöille on hyvä idea?

Yrityslahja työntekijöille on hyvä idea useista syistä:

 1. Arvostuksen osoittaminen: Lahjat voivat toimia konkreettisena tapana näyttää arvostusta työntekijöiden panoksesta yrityksessä. Tämä voi lisätä työntekijöiden tyytyväisyyttä ja motivaatiota.
 2. Työntekijöiden sitoutuminen: Kun työntekijät tuntevat olonsa arvostetuksi, he ovat todennäköisemmin sitoutuneempia työhönsä ja yritykseen. Tämä voi vähentää henkilöstön vaihtuvuutta ja kohentaa työilmapiiriä.
 3. Yrityksen kulttuuri: Lahjojen antaminen voi auttaa luomaan positiivisen yrityskulttuurin, jossa työntekijät tuntevat olonsa tärkeäksi osaksi tiimiä. Tämä voi edistää yhteistyötä ja tiimityötä.
 4. Työsuorituksen parantaminen: Kun työntekijät kokevat arvostusta ja tunnustusta, heidän motivaationsa ja sitoutumisensa kasvavat, mikä voi johtaa parempaan työsuoritukseen.
 5. Palkitsemisjärjestelmä: Yrityslahjat voivat olla osa yrityksen palkitsemisjärjestelmää, joka kannustaa työntekijöitä saavuttamaan tavoitteita ja kehittymään ammatillisesti.
 6. Työntekijöiden hyvinvointi: Lahjat, jotka keskittyvät työntekijöiden hyvinvointiin, kuten rentoutumiseen tai terveyteen, voivat auttaa parantamaan työntekijöiden elämänlaatua ja työssä jaksamista.
 7. Maineen rakentaminen: Yrityslahjojen antaminen voi auttaa parantamaan yrityksen mainetta sekä työntekijöiden että asiakkaiden silmissä. Tämä voi auttaa houkuttelemaan uusia työntekijöitä ja asiakkaita.

Muista kuitenkin valita yrityslahjat harkiten ja huomioida työntekijöiden erilaiset tarpeet ja mieltymykset. Lahjojen tulisi olla sopivia, merkityksellisiä ja arvostettuja saajilleen. Jos haluat tietää enemmän painatustekniikoista katso opas täältä.