Woolf. Taskumuistikirja

0,24 

Spiraalimuistikirja on erinomainen valinta yrityslahjaksi tai henkilökohtaiseen käyttöön. Tämä ympäristöystävällinen muistikirja sisältää 80 tyhjää sivua kierrätyspaperista, joka sopii täydellisesti luonnosteluun, muistiinpanojen tekemiseen ja muiden asioiden kirjaamiseen. Koko 70 x 80 mm tekee muistikirjasta kätevän ja helpon kuljettaa mukana laukussa tai taskussa.

Muistikirjan puolijäykät PP-kannet suojaavat sivuja kulumiselta ja antavat muistikirjalle tyylikkään ulkonäön. Ympäristöystävällisyys on etusijalla tämän tuotteen valmistuksessa, ja kierrätyspaperiset sivut ovat kestäviä ja laadukkaita.

Pakkausmitat ovat 0.56 x 0.24 x 0.18 metriä, mikä tekee muistikirjasta kevyen ja helpon kuljettaa. Silkkipainatusmahdollisuus omalla logolla tai muulla designilla tekee muistikirjasta persoonallisen ja erinomaisen mainostuotteen yrityksille ja tapahtumille.

Tilaa nyt tämä laadukas spiraalimuistikirja 80 tyhjällä kierrätyspaperisivulla ja PP-kansilla, ja tarjoa ympäristöystävällinen ja käytännöllinen lahja asiakkaille, työntekijöille tai itsellesi.

Valitse väri

Vihreä

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ