PUSHLITE. Taskulamppu

1,38 

LED-taskulamppu koukulla on erinomainen ja käytännöllinen lisävaruste moniin tilanteisiin, kuten retkeilyyn, autotallissa työskentelyyn tai hätävalaistukseen. Taskulamppu on valmistettu kestävästä muovista ja varustettu tehokkaalla LED-valolla, joka tarjoaa kirkkaan ja pitkäkestoisen valon.

Taskulamppuun sisältyvä koukku mahdollistaa helpon ripustamisen esimerkiksi teltassa, auton konepellin alla tai muissa paikoissa, jossa tarvitaan käsiä vapaana pitävää valaistusta. Taskulamppu toimii 3 AAA-paristolla (ei sisälly toimitukseen), joten voit helposti vaihtaa paristot tarvittaessa.

Tampopainatus mahdollistaa taskulampun personoinnin yrityksen logolla tai muulla haluamallasi designilla, mikä tekee siitä erinomaisen mainostuotteen yrityksille ja tapahtumille. Painatus lisää tuotteen näkyvyyttä ja tekee siitä entistä persoonallisemman.

Taskulampun mitat ovat ø80 x 37 mm, ja pakkausmitat ovat 0.35 x 0.22 x 0.44 metriä, mikä tekee siitä kevyen ja helpon kuljettaa.

Tilaa nyt tämä laadukas LED-taskulamppu koukulla ja tarjoa käytännöllinen ja arvostettu lahja asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai työntekijöille.

Valitse väri

Musta, Punainen, Syvänsininen

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ