Muumi New Callaway Chrome Soft

59,50  alv 0% /12kpl

Muumi Callaway Chrome Soft -golfpallot toimitetaan Muumi Sleevillä päällystettyinä sekä pallot haluamallasi hahmolla painettuina ja sleeviin merkattuna. Hinta sisältää merkkaukset.

Nämä yrityslahja tuotteet on saatavilla seuraavilla hahmoilla: Muumiperhe, Pikku Myy, Muumipeikko, Muumimamma, Muumipappa, Niskuneiti, Nuuskamuikkunen ja Mörkö. Muumipakkaukseen on selkeästi merkattu millä hahmolla pallot painettu.

Minimitilausmäärä 10 pakettia / hahmo (yht. 120 golfpalloa muumi-painatuksella)

 

Tee tuotteen valinnat

  • Huom! Painatettavien tai merkattavien tuotteiden minimitilausmäärät ja aloituskulu:

    • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen.
    • Yksiväripainatus musta tai valkea, minimitilausmäärä 15 kpl
    • Muut värit tai moniväripainatus, kaikkien painatusten täytyy olla saman kokoiset ja samassa kohdassa; minimitilausmäärä 50 kpl

59,50  alv 0% /12kpl

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Callaway Chrome Soft on 4-osainen Tour-tason pallo. Huippusuosittu pallo joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn kaikilla pelin osa-aluleilla.

Uusi Dual Soft-Fast-ydin parantaa pallon nopeutta, sekä luo erittäin pehmeän tuntuman jokaiselle lyönnille.

Chrome Softin 4-kerrosrakenne ja Dual SoftFast Core tuottavat pallolle korkeamman nopeuden ja optimaalisen takakierteen kaikilla mailoilla.

Se on suunniteltu vähentämään alakierrettä draiveissa ja tuottamaan parhaan lentoradan pitkiin lyönteihin. Tour Urethane kuori varmistaa että ytimen tuottama kierre on parhaimmillaan alle 100 metrin lähestymislyönneissä.

Pallot myydään 12 kpl / paketti