Nature juustosetti

39,00  alv 0%

Tämä tyylikäs juustosetti on valmistettu trendikkäistä materiaaleista: tammesta, mustasta kivitavarasta ja ruostumattomasta teräksestä. Kolme juustoveistä ja mattamusta lauta. Kauniin paketoinnin ansiosta sopii täydellisesti yrityslahjaksi.

Nature-niminen juustosetti on täydellinen lahjaidea kaikille juustojen ystäville. Tämä laadukas setti sisältää kaiken tarvittavan herkullisen juustoilta nauttimiseen kotona tai työpaikalla, ja se on pakattu tyylikkääseen lahjarasiaan.

Setti sisältää useita erilaisia juustoveitsiä, joiden avulla erilaiset juustot on helppo leikata ja tarjoilla. Veitset ovat valmistettu laadukkaasta teräksestä ja niiden ergonominen muotoilu mahdollistaa helpon käytön.

Nature-juustosettiin kuuluu myös juustotarjotin, joka on valmistettu korkealaatuisesta puusta ja sopii täydellisesti erilaisten juustojen tarjoiluun. Tarjottimessa on myös käytännöllinen juustonleikkauskaavin pidike, joka tekee juuston leikkaamisesta entistäkin helpompaa.

Tämä juustosetti on erinomainen valinta yrityksille, jotka haluavat antaa lahjan, joka on hyödyllinen ja käytännöllinen. Nature-juustosetti sopii erinomaisesti esimerkiksi joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi tai yrityksen merkkipäivälahjaksi. Settiä voi myös personoida yrityksen logolla tai nimellä, mikä tekee siitä entistäkin arvokkaamman ja henkilökohtaisemman lahjan. Tilaa nyt verkkokaupastamme ja yllätä asiakkaasi, työntekijäsi tai yhteistyökumppanisi tällä herkullisella lahjalla!

  • 190 x 180 mm

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ